Cnm bnde tam tersi devlete gidyrdum özele geçtim iki aydır bebeğim ters oldgu için sezeryan ilursa özelde ypmak için sen sezeryan mi normal mi dogurcksn hayirlisyla
Muane için özele gidiorum bu zamlardan snra doğuma da baya zam geldi bende doğumu devlette yapmayı dusunyorum devlet hastaneleri sadece doğum için gidince kabul ediyolarmi
Aynen benimkiler normaldi biri özel diğeri devlet devlette olanda öğlen girdim gece 11e kadar kendi halime bıraktılar 11den sonra suni sancı verdiler ,özelde olanda hemen verdiler bide sonuna kadar açmışlar yanlışlıkla öğlen girdim ikindin doğurdum firlama bebek dediler hatta kızıma gecesine evdeydim güzel olmuştu kontrole gidip bebek kucağımda eve gelmiştim oğluma daha çabuk kavusmustum çünkü derdim oglumdu evde diye bunda bide kızım eklendi ikisi evde beni bekliyo olacak inşallah çar çabuk sağlıkla sihhatle doğurur gelirim bebeğimle evime çocuklarıma
Ben sivasin divriği ilçesinde yaptırdım sigorta cida 3100 geçen yılki fiyattan daha zam gelmemiş dedi dogumum normal büyük ihtimalle 3 gebelik fakat kovit olurum birde devlette ilgilenen pek olmuyor diye özel istedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben sivasin divriği ilçesinde yaptırdım sigorta cida 3100 geçen yılki fiyattan daha zam gelmemiş dedi dogumum normal büyük ihtimalle 3 gebelik fakat kovit olurum birde devlette ilgilenen pek olmuyor diye özel istedim
Hastane 4 bin doğuma 700 800 de yatak parası olur dedi 5 i çok geçerdi doğum sigortası daha iyi
Hastane 4 bin doğuma 700 800 de yatak parası olur dedi 5 i çok geçerdi doğum sigortası daha iyi
Muane için özele gidiorum bu zamlardan snra doğuma da baya zam geldi bende doğumu devlette yapmayı dusunyorum devlet hastaneleri sadece doğum için gidince kabul ediyolarmi