Özlediniz 💕🤚

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Özlediniz 💕🤚 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,809 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Özlediniz 💕🤚
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı canım ya iyi düşünmüşsünüz
Geçim çok zor vallahi özellikle kiralar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah💕💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Iyiyim canım sağol dünyanın kosturmacasi çocuk ev iş derken hayat gelip geçiyor
Öyle ablacım valla çocuk fazla olunca onun peşine kostur diğeriyle ayrı uğraş yemeği çamaşırı temizliği nasıl akşam oluyor anlamiyor insan

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hoşbuldum Merve'cim nasılsın Yuşa nasıl sanki bi tane daha oğlun olmuştu senin

Çok şükür ablacım cadilarla ugrasiyorum küçük olan çok fena hakkından geliyor valla sen.nasilsin
Şükür iyiyiz gülüm evet bi oğlum daha oldu 3 aylık kıskançlık krizleriyle uğraşıyorum

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Şükür iyiyiz gülüm evet bi oğlum daha oldu 3 aylık kıskançlık krizleriyle uğraşıyorum
Gozun aydın canım Allah analı babalı büyütsün bizde de başta öyleydi zamanla alışıp çok güzel arkadaş oluyorlar emin ol Allah kolaylık versin sanada🥰🥰

Hoşgeldin aleyna profil fotona bayıldım maşallah çok güzel kızların sen küçük sana benziyor maşallah
Hoşbuldum canım nasılsın teşekkür ederim canım evet küçük olan benim tıpkı küçüklüğüm bana çok benziyor 🥰

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bende 26 yaşındayım canım memnun oldum çocuklar öyle vallahi mental sağlığını çökertiyolar insanin😂😂

Yaa bende pazartesi başlayacağım bakalım bi yanım üzgün anne olmak çok zor vallahi

Sumeyracim gözün aydın en son hamistin dogurmussun maşallah geçmiş olsun iyiyim şükür sen nasılsın
Evwt aleynacim 5 aylik oglum

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Gozun aydın canım Allah analı babalı büyütsün bizde de başta öyleydi zamanla alışıp çok güzel arkadaş oluyorlar emin ol Allah kolaylık versin sanada🥰🥰

Hoşbuldum canım nasılsın teşekkür ederim canım evet küçük olan benim tıpkı küçüklüğüm bana çok benziyor 🥰
İyiyim diyelim benim kız çok huysuz onunla uğraşıyorum hastayız diye dışarı da çıkamıyoruz ekstra arttı sen nasılsın kızlar iyiler mi anlaşabiliyorlar mı

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank

Teşekkür ederim gülüm amin inşallah. Bakalım bende zamana bıraktım kardeşine mecbur alışacak ama büyüyene kadar zarar vermese iyi 😅

Tüm sayfalar yüklendi.