Patatesli sigara böreği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤️Şeyma❤️İlyas❤️ tarafından oluşturulan Patatesli sigara böreği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,650 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Patatesli sigara böreği
Konbuyu başlatan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok ya benm ki ağzına bile koymuyor patatesli yi 😄 her yaptığımda ona çökelek li yada peynirli yapıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zeytinli bide sucuklu denememiştim cumartesi günü pazara gidicem inşallah o zaman yufka alır denerim
Dene kuzum bende çökelek hiç sevmem Rabbimin gücüne gitmesin ama adam ne yapsın 2 günde bir patates yedire yedire alistidim 😂😂

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Patatesli sigara böreği

Kızlar patates sigara böreği seven varmı ben bayılıyorum siz başka neli yapıyorsunuz sigara börekletini
Patatesli bende çok severim esim peynirli sevdiği için peynirli yaparım ben genelde

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Sebzeli nasıl yapıyorsun cnm. Ben patatesli ye bayılıyorum hep patatesli yaparım ama eşim bıktı artık patatesten bazen peynirli yapıyorum bıktırdım adamı patatesten 😄😄
Kuzum önce yeşil biberi yağda öldürüyorum bi kaba alıyorum küçük küçük domates ve soğan doğruyorum tuz baharat ekleyip sarıp kızartıyorum yada ıspanaklıda çok güzel oluyor onuda tavsiye ederim

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Kuzum önce yeşil biberi yağda öldürüyorum bi kaba alıyorum küçük küçük domates ve soğan doğruyorum tuz baharat ekleyip sarıp kızartıyorum yada ıspanaklıda çok güzel oluyor onuda tavsiye ederim
Teşekkürler cnm denicem mutlaka

Ay
Dene kuzum bende çökelek hiç sevmem Rabbimin gücüne gitmesin ama adam ne yapsın 2 günde bir patates yedire yedire alistidim 😂😂
Ayn bende sevmiyorum çökeleği yaptığımda hiç tatmam bile. Sen benden iyi çıktın ama aluştırmışsın adamı patatese Bn alıştıramadım Bi türlü geçen yaptığımda trip atiyim dedim. Dedim o kadar uğraşıp yapıyorum patatesli yi tadına bile bakmıyorsun insan Bi tadar dedim. tm dedi 1 tane yiycem senin için adam bitiremedi bile zorla yemeye çalışıyordu tm dedim zırlama kendini yiyemiyorsun ver dedim aldım elinden sen düşün artık ne kadar sevmediğini 😄😄😄😄

Domatesle soğanı bibere ekleyip kavuruyorsun yoksa ayrı mı yapıyon cnm

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayn bende sevmiyorum çökeleği yaptığımda hiç tatmam bile. Sen benden iyi çıktın ama aluştırmışsın adamı patatese Bn alıştıramadım Bi türlü geçen yaptığımda trip atiyim dedim. Dedim o kadar uğraşıp yapıyorum patatesli yi tadına bile bakmıyorsun insan Bi tadar dedim. tm dedi 1 tane yiycem senin için adam bitiremedi bile zorla yemeye çalışıyordu tm dedim zırlama kendini yiyemiyorsun ver dedim aldım elinden sen düşün artık ne kadar sevmediğini 😄😄😄😄
Allah'ım ya hahaha . Ben tek patates yerken tiksinmedigim için artık eşim laf etmiyor sağolsun 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Teşekkürler cnm denicem mutlaka

Ay

Domatesle soğanı bibere ekleyip kavuruyorsun yoksa ayrı mı yapıyon cnm
Ayrı yapıyorum kuzum domates sulanıyor pişince çiğ olunca o kadar sulu olmuyor koyarken

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar