Başka fikrim yok kuşun wallaYıkadım bacım yıkadım biraz azaldı gibi ama hala döküyor kesin bir çözüm bulmak lazım el atıverin şu kardeşinize
Başka fikrim yok kuşun wallaYıkadım bacım yıkadım biraz azaldı gibi ama hala döküyor kesin bir çözüm bulmak lazım el atıverin şu kardeşinize
Ay ne bileyim mervecim aklıma o geldiBirbirine yapışır o zaman
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çaresi yok maalesef kuzum tüy çeken bantlar var onunla üzerinden geçersen belki daha az döker
Ne bilem aklıma bişey gelmedi kullanmadan da olmuyo almışım kenara mı kaldirayım diyosun ama kullansan çocuk filan zor oluyo isteBilemedim ki olur mu kız öyle
Vae kuzum evde ya bir iki aldım ama çok faydası olmadı yıkadım tekrar biraz azaldı ama hala devam ediyorBirbirine yapışır o zaman
Çaresi yok maalesef kuzum tüy çeken bantlar var onunla üzerinden geçersen belki daha az döker
Aynen bende çok beğeniyorum aslındaAy ne bileyim mervecim aklıma o geldi
Ne bilem aklıma bişey gelmedi kullanmadan da olmuyo almışım kenara mı kaldirayım diyosun ama kullansan çocuk filan zor oluyo iste
Prensesi uzak tut olsunKızlar konularla alakasız ama ben koltukların için peluş kırlent aldım çok tüy döküyor bebeğe çocuğa falan zarar vermesin diye kaldırdım ama bunun bir çaresi yok mudur ya çok da beğeniyorum
Bende cok begeniyorum kolduklarim icin almisim amma.tuk brakmiyoKızlar konularla alakasız ama ben koltukların için peluş kırlent aldım çok tüy döküyor bebeğe çocuğa falan zarar vermesin diye kaldırdım ama bunun bir çaresi yok mudur ya çok da beğeniyorum
Cnm kirlenti bilmem ama pelus yelek aldim baktim bebegimin yuzunde tuyleri daha giymiyorum sanirim bir iki sene daha kullanmamKızlar konularla alakasız ama ben koltukların için peluş kırlent aldım çok tüy döküyor bebeğe çocuğa falan zarar vermesin diye kaldırdım ama bunun bir çaresi yok mudur ya çok da beğeniyorum
Bende kızımın elinde gördüm artık uçuyor ya nasıl geldiyse arada elini ağzına götürüyor diye kaldırdım bende canımCnm kirlenti bilmem ama pelus yelek aldim baktim bebegimin yuzunde tuyleri daha giymiyorum sanirim bir iki sene daha kullanmam
Iyi yapmissin cnm insan bogazina yapisir tuyler diye korkuyor minnaklar büyüyene kadar onlara göre hareket edicez mecburBende kızımın elinde gördüm artık uçuyor ya nasıl geldiyse arada elini ağzına götürüyor diye kaldırdım bende canım
Aynen canımIyi yapmissin cnm insan bogazina yapisir tuyler diye korkuyor minnaklar büyüyene kadar onlara göre hareket edicez mecbur
Hiç yakınına koymadım ama oğlan yastıklarla çok uğraşıyor canım havaya atınca tüyler uçuyor haliyle geçen kızın parmağının arasındaydı allahtan elini ağzına götürmemişPrensesi uzak tut olsun
Hiç yakınına koymadım ama oğlan yastıklarla çok uğraşıyor canım havaya atınca tüyler uçuyor haliyle geçen kızın parmağının arasındaydı allahtan elini ağzına götürmemişPrensesi uzak tut olsun
Ay ne güzel şansına Benim kılıflar döküyor canımBende cok begeniyorum kolduklarim icin almisim amma.tuk brakmiyo