Sorum var Perinatoloji

• Konbuyu başlatan Esramustafa
  • Toplam 23 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esramustafa tarafından oluşturulan Perinatoloji başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 871 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Perinatoloji
Konbuyu başlatan Esramustafa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
A

Asel mina

Guest
Bende riskli gebelik diye yonlendirildim bu perşembe gidecem hayırlı haberlerle inşallah dönerim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım riskli gebelikler perinatolojiye takip ediliyor bende gidiyorum hep detaylı bakılıyor orada illa riskli gebeler gitmiyor
Doktor muaneden sonra direk randevu al perinatoloji bölümüne git organ taraması için demişti başka da bı şey demedi iki testim de riskli çıkmıştı bunu ben daha sonra öğrendim acaba doktor ultrason da bı şeyden mi suphenlendi anlamadım zaten randevu de alamadım bı turlu

Merhaba canım riskli gebelikler perinatolojiye takip ediliyor bende gidiyorum hep detaylı bakılıyor orada illa riskli gebeler gitmiyor
Doktor muaneden sonra direk randevu al perinatoloji bölümüne git organ taraması için demişti başka da bı şey demedi iki testim de riskli çıkmıştı bunu ben daha sonra öğrendim acaba doktor ultrason da bı şeyden mi suphenlendi anlamadım zaten randevu de alamadım bı turlu

Son düzenleme:

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Doktor herhangi bir sıkıntı görmezse perinatoloji bölümüne yönlendirir mi yoksa normal da bütün gebeleri yönlendirirler mi
Merhabalar riskli gebelik veyahutta bundan önce ki gebeliğin de riskli olan ve de o bölümü gidenler gider canım benim

Bende riskli gebelik diye yonlendirildim bu perşembe gidecem hayırlı haberlerle inşallah dönerim

Risk ne canım ne dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktor herhangi bir sıkıntı görmezse perinatoloji bölümüne yönlendirir mi yoksa normal da bütün gebeleri yönlendirirler mi
İlla riskli olması gwrekmiyor canım perinatoloji bölümı kadın doğum alanında daha donanımlı olduğu için şuan nerdeyse bütün gebeleri oraya yönlendieiyorlar benim de ikili tarama perinataolojide oldu ilk baya korktum ama doktorum güzelce anlatınca sakinleşmiştim içini rahat tur sıkıntı yok yani

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Merhabalar riskli gebelik veyahutta bundan önce ki gebeliğin de riskli olan ve de o bölümü gidenler gider canım benim

Risk ne canım ne dedi
Evet bazı hastanelerde detaylı yok hala ve de sıra vs de olmuyor ordaki çok çok daha iyi olduğu içinde yollanabiliyir

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım yönlendirme yapıyor. Normal de ki bilgisayarla çok fazla donanımlı değil. Ayrıntılı ultrasonda perinatolojiye yönlendiriliyor. Daha kapsamlı onların bilgisayarı. Herhangi bi sıkıntı olmadığında riskli gebelik taşımıyorsan. Daha sonra bir sonraki ay kontrol normale git diye yönlendirme yapıyorlar

E

Esramustafa

Guest
İlla riskli olması gwrekmiyor canım perinatoloji bölümı kadın doğum alanında daha donanımlı olduğu için şuan nerdeyse bütün gebeleri oraya yönlendieiyorlar benim de ikili tarama perinataolojide oldu ilk baya korktum ama doktorum güzelce anlatınca sakinleşmiştim içini rahat tur sıkıntı yok yani
İnseallah ben randevu alamadım devlet Hastanesi'ne gidemedim. Sonradan ikili testinin riskli olduğunu duydum bilsem riskli olduğunu özele giderdim ama artık geç oldu perinatoloji için öğrendiğimde 28 haftaliktim şuan 33 haftalık gebeyim.

E

Esramustafa

Guest
Evet canım yönlendirme yapıyor. Normal de ki bilgisayarla çok fazla donanımlı değil. Ayrıntılı ultrasonda perinatolojiye yönlendiriliyor. Daha kapsamlı onların bilgisayarı. Herhangi bi sıkıntı olmadığında riskli gebelik taşımıyorsan. Daha sonra bir sonraki ay kontrol normale git diye yönlendirme yapıyorlar
Teşekkürler ben sonradan riski öğrendim o yüzden acaba doktor biliyordu da söylemedi mi diye beynimi kurcalıyor haftalardır o yüzden sordum.

Tüm sayfalar yüklendi.