Sorum var Perinatoloji

• Konbuyu başlatan Esramustafa
  • Toplam 23 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esramustafa tarafından oluşturulan Perinatoloji başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 871 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Perinatoloji
Konbuyu başlatan Esramustafa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
E

Esramustafa

Guest
Kesinleşti mi peki canım çok çıkmış sonuç riskli de genelde 14 20 arası taramada çıkar bir daha gttm mi doktora kesinleşti mi
Yok başka test yaptırmadım. Doktor tedavisi yok dedi olsada. Olasılık ama yüksek riskli dedi. Aylardır araştırma yapıyorum bı çok kişi riskli denildi ama sağlıklı doğdu bebeğimiz diyor inseallah benim bebeğimde sağlıklı doğar sadece elimden dua etmek geliyor 😔

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Şuan 33 haftalığım az kaldı doğuma inseallah sağlıklı doğar buradan yazarım bebeğim sağlikli diye 🤲
Ay inşallah canım benim inşallah yanılma payı çok olabiliyor geçen de down sendromu diye post açılmıştı onda da yazdım hiç belli olmaz benim teyzem sağlıklı gebelik geçirdi doğum yaptı sonra dan kuzenim de sendrom çıktı bir tanıdığıma kolu bacağı yok dediler doğdu sapa sağlam herşey Allah'tan her şey imtihan Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah tek duam sağlıklı doğum yap sende bebeğin de iyi olsun ❤️

esra.

Kayıtlı Üye
rank
Ay inşallah canım benim inşallah yanılma payı çok olabiliyor geçen de down sendromu diye post açılmıştı onda da yazdım hiç belli olmaz benim teyzem sağlıklı gebelik geçirdi doğum yaptı sonra dan kuzenim de sendrom çıktı bir tanıdığıma kolu bacağı yok dediler doğdu sapa sağlam herşey Allah'tan her şey imtihan Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah tek duam sağlıklı doğum yap sende bebeğin de iyi olsun ❤️
Allah razı olsun ewet imtihan Allah'tan gelen baş göz üstüne ama düşünmeden edemiyor insan eğer öyleyse bana bı şey olursa kim baakacak ona korkusu sarıyor içimi 😔dua edin inseallah sağlıklıdır inseallah yanılmistir o test..

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Allah razı olsun ewet imtihan Allah'tan gelen baş göz üstüne ama düşünmeden edemiyor insan eğer öyleyse bana bı şey olursa kim baakacak ona korkusu sarıyor içimi 😔dua edin inseallah sağlıklıdır inseallah yanılmistir o test..
İnşallah ya inşallah iyi düşün umutsuzluğa asla kapılma canım benim Allah büyük bekleyip göreceğiz Allah korusun sana da bir olmasın birdaha ne zaman detayliya gireceksin peki

esra.

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah ya inşallah iyi düşün umutsuzluğa asla kapılma canım benim Allah büyük bekleyip göreceğiz Allah korusun sana da bir olmasın birdaha ne zaman detayliya gireceksin peki
Detayliya gitmedim normal kontrollere gidiyorum artık devlet hastanesine de gitmiyorum çok kötü konuştu doktoru o yüzden insan düşünmeden edemiyor. Teşekkürler hiç tanimadigimiz insandan dua almak çok güzel bi şey Allah razı olsun🤲

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Detayliya gitmedim normal kontrollere gidiyorum artık devlet hastanesine de gitmiyorum çok kötü konuştu doktoru o yüzden insan düşünmeden edemiyor. Teşekkürler hiç tanimadigimiz insandan dua almak çok güzel bi şey Allah razı olsun🤲
İmkanın varsa özele GT ya da perinatolojiyr canım bir daha baktr kesinleşsin neyse artık Allah yardımcın olsun sende annesin bnde ikimizin de evladı var tanimasam bile dua ederim Rabbim herkesi korusun inşallah ya hele ki evlatları başka çocuğun var mı canım benim ben hep yazarım yanındayım mutlaka unutma

Doktor herhangi bir sıkıntı görmezse perinatoloji bölümüne yönlendirir mi yoksa normal da bütün gebeleri yönlendirirler mi
Çoğunlukla herkesi yönlendiriyorlar kudüm risk olmasına gerek yok perinatoloji de normal ultrasonla bakılamasına bebeğin iç organları beyni v.s tüm organlarını detaylı ultrason vasıtasıyla inceleme fırsatı oluyor bebeğe giden kan miktarını plasenta nın durumunu da inceleniyor. Bence 2li 3lü 4 lü testlerden çok daha gerekli. Yaptırmanı tavsiye ederim

Tüm sayfalar yüklendi.