Sorum var Perinatoloji

• Konbuyu başlatan Esramustafa
  • Toplam 23 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esramustafa tarafından oluşturulan Perinatoloji başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 871 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Perinatoloji
Konbuyu başlatan Esramustafa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

esra.

Kayıtlı Üye
rank
İmkanın varsa özele GT ya da perinatolojiyr canım bir daha baktr kesinleşsin neyse artık Allah yardımcın olsun sende annesin bnde ikimizin de evladı var tanimasam bile dua ederim Rabbim herkesi korusun inşallah ya hele ki evlatları başka çocuğun var mı canım benim ben hep yazarım yanındayım mutlaka
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İmkanın varsa özele GT ya da perinatolojiyr canım bir daha baktr kesinleşsin neyse artık Allah yardımcın olsun sende annesin bnde ikimizin de evladı var tanimasam bile dua ederim Rabbim herkesi korusun inşallah ya hele ki evlatları başka çocuğun var mı canım benim ben hep yazarım yanındayım mutlaka unutma.

İmkanın varsa özele GT ya da perinatolojiyr canım bir daha baktr kesinleşsin neyse artık Allah yardımcın olsun sende annesin bnde ikimizin de evladı var tanimasam bile dua ederim Rabbim herkesi korusun inşallah ya hele ki evlatları başka çocuğun var mı canım benim ben hep yazarım yanındayım mutlaka unutma
Şuan özele gidiyorum, imkanım olmasada mecburen gidiyorum diğer doktorlar çok acımasızca konuşuyorlar ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum. Doktorum artık detayliya göremezsin bebek büyümüş dedi ama aminosentez mi ne yapılabilir o da riskliymis o yüzden bekliyoruz doğunca görecez. Allah razı olsun. Evet iki çocuğum daha var. Teşekkürler çok iyi geliyor buradaki msjlari okuyup dertlesmek

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan özele gidiyorum, imkanım olmasada mecburen gidiyorum diğer doktorlar çok acımasızca konuşuyorlar ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum. Doktorum artık detayliya göremezsin bebek büyümüş dedi ama aminosentez mi ne yapılabilir o da riskliymis o yüzden bekliyoruz doğunca görecez. Allah razı olsun. Evet iki çocuğum daha var. Teşekkürler çok iyi geliyor buradaki msjlari okuyup dertlesmek
Rabb'im onlara uzun ömürler versin inşallah ozeldekiler gerçekten de çok çok bilgili ve çokça iyiler hep beraber bekleyip göreceğiz Allah'tan ümit kesilmez canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize de gebeliklerde zor artık eskiden bu kaadr sıkıntı yoktu ki biz hep yanındayız canımsın❤️❤️

esra.

Kayıtlı Üye
rank
Rabb'im onlara uzun ömürler versin inşallah ozeldekiler gerçekten de çok çok bilgili ve çokça iyiler hep beraber bekleyip göreceğiz Allah'tan ümit kesilmez canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize de gebeliklerde zor artık eskiden bu kaadr sıkıntı yoktu ki biz hep yanındayız canımsın❤️
Rabb'im onlara uzun ömürler versin inşallah ozeldekiler gerçekten de çok çok bilgili ve çokça iyiler hep beraber bekleyip göreceğiz Allah'tan ümit kesilmez canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimize de gebeliklerde zor artık eskiden bu kaadr sıkıntı yoktu ki biz hep yanındayız canımsın❤️❤️
Bu dokto

Bu doktorum zaten devletteydi her iki çocuğumda da onun yanında muayene lerini oluyordum gerçekten çok iyi bi doktor. Özele gidince o devlette başka doktorlara gittim baktım olmuyor tekrar onun yanına gidiyorum şimdi. Allah razı olsun cumlemizin çocuklarına inseallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.