İmkanın varsa özele GT ya da perinatolojiyr canım bir daha baktr kesinleşsin neyse artık Allah yardımcın olsun sende annesin bnde ikimizin de evladı var tanimasam bile dua ederim Rabbim herkesi korusun inşallah ya hele ki evlatları başka çocuğun var mı canım benim ben hep yazarım yanındayım mutlaka
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İmkanın varsa özele GT ya da perinatolojiyr canım bir daha baktr kesinleşsin neyse artık Allah yardımcın olsun sende annesin bnde ikimizin de evladı var tanimasam bile dua ederim Rabbim herkesi korusun inşallah ya hele ki evlatları başka çocuğun var mı canım benim ben hep yazarım yanındayım mutlaka unutma.
Şuan özele gidiyorum, imkanım olmasada mecburen gidiyorum diğer doktorlar çok acımasızca konuşuyorlar ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum. Doktorum artık detayliya göremezsin bebek büyümüş dedi ama aminosentez mi ne yapılabilir o da riskliymis o yüzden bekliyoruz doğunca görecez. Allah razı olsun. Evet iki çocuğum daha var. Teşekkürler çok iyi geliyor buradaki msjlari okuyup dertlesmekİmkanın varsa özele GT ya da perinatolojiyr canım bir daha baktr kesinleşsin neyse artık Allah yardımcın olsun sende annesin bnde ikimizin de evladı var tanimasam bile dua ederim Rabbim herkesi korusun inşallah ya hele ki evlatları başka çocuğun var mı canım benim ben hep yazarım yanındayım mutlaka unutma