Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya kabız olursa ewet karın agrısı oluyor ama 3 cocugum var 6 aydan sonra gaz oldugunu da ilk kez duyuyorum. Onlar cıkarabikiyor ki o aylarda gazını nie sancısı olsun anlamadım
Sabah yoğurt yumurta karıştırıp veriyorum öğlen armut veya elma püresi ikindi bebe biskuvi akşam hiç birşey vermiyorum rahat uyusun diye sadece anne sütü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sabah yoğurt yumurta karıştırıp veriyorum öğlen armut veya elma püresi ikindi bebe biskuvi akşam hiç birşey vermiyorum rahat uyusun diye sadece anne sütü
Elma mı gaz yapıyor acaba canım kabız da yapar bebe büskivisi ile koyulasıyor ya kakası ek gıdaya gecınce oda karin agrısı yapıyordur bebegıne rezene kaynatıp verebilirsın bı cay kasıgı su ver bol bol corbalarına zeytinyag kat