Pirinc unu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Prensin annesi tarafından oluşturulan Pirinc unu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,746 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Pirinc unu
Konbuyu başlatan Prensin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Duygu sivas

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Elma mı gaz yapıyor acaba canım kabız da yapar bebe büskivisi ile koyulasıyor ya kakası ek gıdaya gecınce oda karin agrısı yapıyordur bebegıne rezene kaynatıp verebilirsın bı cay kasıgı su ver bol bol corbalarına zeytinyag kat
Evet kakası çok koyu geliyor yaparken zorlanıyor o yüzden demekki. Kıyamam yavruma. Bilgilerin için çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim.sirf bebekler ıcin olanindan kulan
Onun yerine yulaf ezmesi kullansak hem bağırsaklarını çalıştırır kabız yapmaz heralde

Canim.sirf bebekler ıcin olanindan kulan
Onun yerine yulaf ezmesi kullansak hem bağırsaklarını çalıştırır kabız yapmaz heralde

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Evet kakası çok koyu geliyor yaparken zorlanıyor o yüzden demekki. Kıyamam yavruma. Bilgilerin için çok teşekkür ederim

Kayısı suyu ver 1 kasık canım dedıgım gibi koyu olmaz hemde karın agrısı olmaz

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğine pirinç unu yedirip kabızlık yaşayanlar var mı? Çok kararsız kaldım
Pirinç unu ilk kızımda kullandım kabızlıktan perisan oldu yavrum artık tuvalette ayakta duruyordu kakasını yaparken kanlar akıyordu bacaklarından aşağı kesinlikle kullanma canım kendin yap sebze posaları çorbaları ben çalışıyorum diye pirinç unu kolayıma geldi severek yiyordu kimse de beni uyarmadı ikinci kızımda hazır gıda almadım hep kendim yaptım

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Pirinç unu ilk kızımda kullandım kabızlıktan perisan oldu yavrum artık tuvalette ayakta duruyordu kakasını yaparken kanlar akıyordu bacaklarından aşağı kesinlikle kullanma canım kendin yap sebze posaları çorbaları ben çalışıyorum diye pirinç unu kolayıma geldi severek yiyordu kimse de beni uyarmadı ikinci kızımda hazır gıda almadım hep kendim yaptım
Aynen canım bende kendim yapıyorum hep pirinc unu da vermiyorum hıc bir besin degerı yok sadece sısırıyor kabız yapıp corbası pankeki muhallebisi kahvaltısı herseyını kendim hazırlıyorum yiyor bakalım ınsallah boyle devam eder

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kayısı suyu ver 1 kasık canım dedıgım gibi koyu olmaz hemde karın agrısı olmaz
İnşallah

Ay kıyamam. En korktuğum şey kabızlık çok zor. Şuan bile bebeğim ikiniyor kakasını yapamıyor. Ama ben çorbasına normal un attım o mu yaptı acaba

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım bende kendim yapıyorum hep pirinc unu da vermiyorum hıc bir besin degerı yok sadece sısırıyor kabız yapıp corbası pankeki muhallebisi kahvaltısı herseyını kendim hazırlıyorum yiyor bakalım ınsallah boyle devam eder
En güzeli canım katkısız en azından ne yediğini bilirsin güvenli bir şekilde

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar