Pişik 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selda mas tarafından oluşturulan Pişik 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,158 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Pişik 😔
Konbuyu başlatan Selda mas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
😔 teşekkürler canım sağolasın

Canım sağolasın bende hametan kullanıyorum şimdi ama sarısi senin kullandığın hangi renk birde mavisi var 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkürler canım benim ❣️
Mavi kullanıyorum ben canım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220116_002422.jpg
    Screenshot_20220116_002422.jpg
    300.8 KB · Görüntüleme: 102

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Pişik olmasinin sebebi asitli beslenmeden kaynakli. Cok su icin ve vucut nasil bazik yapilir okuyun mutlaka.
Cok kucuk bebegin poposunu islak mendille silmediginizi varsayiyorum. Pamuk ve kaynamis ilimis suyla silin. Bezi de her yaptiginda degistirin, en az 5 kez.
Bez pisik yapmaz (eger losyonlu garip bezler kullanmiyorsaniz).

Kizlar bebeğim 14 günlük minik yara şeklinde soyulma şeklinde pişik oldu canım çok sıkıldı kakasinda da mukus var yoğun bakım olayimizdan sonra doktor görmek istemiyorum 😔
Canım benimde ilklerde birkaç haftalıkken olmuştu öyle yara şeklinde pişik sanki su toplamış da patlamış gibi görünüyordu bepantol sürdüm geçti .ama kakada mukus yoktu kuzum onu bilmiyorum

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
canım bezde pişik yapabiliyor emziriyorsan baharatlı yeme ıslak mendil yerine pamuğu ıslatıp silmen ve hakiki zeytin yağını yakıp soğuduktan sonra sür başka krem vs kullanmamani öneririm geçmiş olsun.
Teşekkürler canım ❣️

Canım benimde ilklerde birkaç haftalıkken olmuştu öyle yara şeklinde pişik sanki su toplamış da patlamış gibi görünüyordu bepantol sürdüm geçti .ama kakada mukus yoktu kuzum onu bilmiyorum
Sağolasın canım benim ❣️

Sağolasın canım benim ❣️

Sağolasın canım benim ❣️
Mukus olması sorun kuzum gunde 5 bezınden 2 3 bezi mukusluysa ya alerjisı var yada enfeksiyon olmus kuzum
Azaldı gibi ama takip edeceğim canım hastanede antibiyotik vermişlerdi sonrasında etkiside oluyomus üzerimizden atamadık bı teşekkürler canım ❣️

Sağolasın canım benim ❣️
Mukus olması sorun kuzum gunde 5 bezınden 2 3 bezi mukusluysa ya alerjisı var yada enfeksiyon olmus kuzum
Azaldı gibi ama takip edeceğim canım hastanede antibiyotik vermişlerdi sonrasında etkiside oluyomus üzerimizden atamadık bı teşekkürler canım ❣️
Pişik olmasinin sebebi asitli beslenmeden kaynakli. Cok su icin ve vucut nasil bazik yapilir okuyun mutlaka.
Cok kucuk bebegin poposunu islak mendille silmediginizi varsayiyorum. Pamuk ve kaynamis ilimis suyla silin. Bezi de her yaptiginda degistirin, en az 5 kez.
Bez pisik yapmaz (eger losyonlu garip bezler kullanmiyorsaniz).
Prima kullanıyorum muhtemelen bezden değildir pamukla siliyorum 😔 ins. Çabucak geçer

...

Moderator
Mod
rank
Kizlar bebeğim 14 günlük minik yara şeklinde soyulma şeklinde pişik oldu canım çok sıkıldı kakasinda da mukus var yoğun bakım olayimizdan sonra doktor görmek istemiyorum 😔
Geçmiş olsun canım.Hamazinc kullanıyorum.Akrabam tavsiye etmişti.Çok iyi geliyor pişiğe.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler canım ❣️

Sağolasın canım benim ❣️

Sağolasın canım benim ❣️

Sağolasın canım benim ❣️

Sağolasın canım benim ❣️

Prima kullanıyorum muhtemelen bezden değildir pamukla siliyorum 😔 ins. Çabucak geçer
İnsallah o yuzden dır canım cok gecmıs olsun 🥰🤗

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
İnsallah o yuzden dır canım cok gecmıs olsun 🥰🤗
Teşekkürler canım ❣️

Geçmiş olsun canım.Hamazinc kullanıyorum.Akrabam tavsiye etmişti.Çok iyi geliyor pişiğe.
Gecmezse denerim sağolasın canım benim

Gecmezse denerim sağolasın canım benim
Canım ben ne kullandiysam geçmedi en son sağlık ocağına götürdüm orda doktor 2 tane krem verdi kullanınca bi günde bayağı geçti
Geçmezse hafta içi bende doktorumuza gideceğim bakalım inşallah geçer

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun, benim oğlum pişik olduğun da annem pamuk ile zeytin yağı sür demişti, denedim işe yaradı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar