Plasente aşağıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mery tarafından oluşturulan Plasente aşağıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 677 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Plasente aşağıda
Konbuyu başlatan Mery
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Mery

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin plasentesi aşağıda 17 haftalık bebe zamanla çıkabilir de dendi ama kesin değil.Bunu yaşayıp yer degıştiren var mi ?

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin plasentesi aşağıda 17 haftalık bebe zamanla çıkabilir de dendi ama kesin değil.Bunu yaşayıp yer degıştiren var mi ?
Ben cnm 17 de gittim aşagıda dediler 21 de gittim doktor yukarıda dedi bol bol dinlen ayakları nı uzanırken yukarı kaldır ilişkiden kaçın ağır kaldırma yüksek bi yere de uzanma

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ayrıntılı ultrasonda plasentası aşağıda çıktı 5 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde yukarı çıkmışti canm 32 haftaya kadar yukarı çıkarabilir ama dikkat etmen lazm ilişki yasak ağır kaldırmak merdiven çıkarken dikkat etmen lazm bir de bol bol dinlen

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar