Gozun aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah ayy teşekkür ederm cnm amin inşallah . Zaten doktor birşey demedi sadece önde deyince birileri korkuttuPlesenta anterior benimde öyleydi bebeği geç hissedersin sadece o kadar kanama falan olmaz kanama durumu plesenta previa da olur canım korkma ben doğurdum çok şükür Rabbime bir sıkıntı olmadı onunla alakalı Rabbim sanada sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah tez vakitte evladını sağ salim kucagina almayı nasip etsin canm verdiğin bilgiler için de teşekkür ederimSadece normal doğum yapamazsın eğer önde olmaya devam ederse diğerleri fasa fiso doktorun gerekli açıklamayı yapmış korkma benimde öyleydi sonra plasatnta arteryelle döndü ama bebek tersti çok şükür bebeğimde rahimde ama doğmayacak inatlasti 39+5 günlük oldum 2 gün kaldı ama inat ya doğmadı. Sadece normal doğum olmaz platasta öndeyken ama bazılarının düzeliyor bazilarinin ise sezeryanla oluyor plasatnta arteryel olsa bile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah yardımcın olsn canm sağ salim kucağını alırsın bebişini inşallahCanım benim plasenta da ön tarafta korkulacak bir şey yok demişlerdi gerçekten de yok. Şu an 38 haftalığım ve gayet sağlıklı gidiyoruz hata bebeğim haftasına göre kilolu bile. Dedikleri gibi hareketlerini daha geç hisetim sanırım 23/24 haftalardaydım ve karnına bakarlarken ultrasonda biraz daha fazla bastırıyorlar bazen bağzı şeyler biraz daha zor gözüküyor. Onun dışında bir aksilik olmazsa normal doğum istedim doktorum da zaten onu önerdi.
Son düzenleme: