Allah Allah doktorun çok emin mıydı pekiHiçbiri de yok hele ki adetim çok düzenli çok şükür.sivilce sınav stresi ve adet doneminde oluyor bir iki tane onun dışında yok geri gidiyor tuylenme ayda bir kez alıyorum işte herkes gibi
Allah Allah doktorun çok emin mıydı pekiHiçbiri de yok hele ki adetim çok düzenli çok şükür.sivilce sınav stresi ve adet doneminde oluyor bir iki tane onun dışında yok geri gidiyor tuylenme ayda bir kez alıyorum işte herkes gibi
Benim arkadaşımda vardı hatta aşılamaya gideceklerdi 3 senedir olmuyordu çocukları ovulasyon takibi yaptık 2. Ay hamile kaldı şuan 2. Ye hamile. 1. Çocuğu 1 yaşına geldiğinde 2. Ye kendiliğinden hamile kaldıKizlar bende polikistik over varmış doktor kesin var diyemem ama öyle gözüküyor dedi ekrandan da gösterdi bir iki üç dört diye sayarak gösterdi klumen ve bir ilaç daha yazdı.adetin düzensiz mi dedi bende günü günune hatta saatine saatine olur dedim gerçekten de öyle oluyor gün geçmiyor sadece iki aydır 2 3 arayla gecikme oluyor.polikistik over senin gebe kalmani zorlaştırır dedi.haftaya salı tekrar gel dedi.boyle olupta gebe kalan yok mu internetten baktım belirtileri adet gecikmesi ağrılı adet gibi yazıyor bende bunların hiçbiri yok ağrım sızım olmaz benim çok şükür.o kadar doktora gittim hep bayana gitmiştim bundan sonra asla bayana gitmem erkek doktora gitmeye çekinen biri olarak gittim memnun kaldım sizlere de tavsiye ederim geçer mi bu durumda ne yapmalıyım
Canım bende ve arkadaşımda vardı polikistik over ikimizde doğurdukKizlar bende polikistik over varmış doktor kesin var diyemem ama öyle gözüküyor dedi ekrandan da gösterdi bir iki üç dört diye sayarak gösterdi klumen ve bir ilaç daha yazdı.adetin düzensiz mi dedi bende günü günune hatta saatine saatine olur dedim gerçekten de öyle oluyor gün geçmiyor sadece iki aydır 2 3 arayla gecikme oluyor.polikistik over senin gebe kalmani zorlaştırır dedi.haftaya salı tekrar gel dedi.boyle olupta gebe kalan yok mu internetten baktım belirtileri adet gecikmesi ağrılı adet gibi yazıyor bende bunların hiçbiri yok ağrım sızım olmaz benim çok şükür.o kadar doktora gittim hep bayana gitmiştim bundan sonra asla bayana gitmem erkek doktora gitmeye çekinen biri olarak gittim memnun kaldım sizlere de tavsiye ederim geçer mi bu durumda ne yapmalıyım
Bendede belirti yoktu maalesef yinede emin olmak için başka doktora gidebilirsinHiçbiri de yok hele ki adetim çok düzenli çok şükür.sivilce sınav stresi ve adet doneminde oluyor bir iki tane onun dışında yok geri gidiyor tuylenme ayda bir kez alıyorum işte herkes gibi
İlk defa bu doktor dedi polikistik over var diyeCanım bende ve arkadaşımda vardı polikistik over ikimizde doğurduk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bendede belirti yoktu maalesef yinede emin olmak için başka doktora gidebilirsin
Bende istiyorum o takiptenBenim arkadaşımda vardı hatta aşılamaya gideceklerdi 3 senedir olmuyordu çocukları ovulasyon takibi yaptık 2. Ay hamile kaldı şuan 2. Ye hamile. 1. Çocuğu 1 yaşına geldiğinde 2. Ye kendiliğinden hamile kaldı
İçinin rahatlaması için başka doktora görün derim eğer oda aynısını derse hiç sorun etme ilaçlarını düzenli kullan gebelik biraz geç oluyor ama yinede oluyor yani. Arkadaşım 1 sene denedi bende 6 ay denedim şükür ikimizde doğurdukİlk defa bu doktor dedi polikistik over var diye
Bence başka doktora daha gözükİlk defa bu doktor dedi polikistik over var diye
Bende istiyorum o takipten
Çok şükür sizde de mi vardı bu sorundan ekrandan da gösterdi ama bak bunlar dedi ben ilk defa sizden duydum deyince öyle dedi baktım 3 4 tane vardı yumurtaların yavaş çalışıyor dedi benim bu ay çok aşırı midem bulandı yediğimi çıkartım bu sorundan dolayı mı böyle olmusİçinin rahatlaması için başka doktora görün derim eğer oda aynısını derse hiç sorun etme ilaçlarını düzenli kullan gebelik biraz geç oluyor ama yinede oluyor yani. Arkadaşım 1 sene denedi bende 6 ay denedim şükür ikimizde doğurduk
Canım Tabiki hamile kalırsın ilaçlarını düzenli kullan rabbimin izniyle gebe kalırsınKizlar bende polikistik over varmış doktor kesin var diyemem ama öyle gözüküyor dedi ekrandan da gösterdi bir iki üç dört diye sayarak gösterdi klumen ve bir ilaç daha yazdı.adetin düzensiz mi dedi bende günü günune hatta saatine saatine olur dedim gerçekten de öyle oluyor gün geçmiyor sadece iki aydır 2 3 arayla gecikme oluyor.polikistik over senin gebe kalmani zorlaştırır dedi.haftaya salı tekrar gel dedi.boyle olupta gebe kalan yok mu internetten baktım belirtileri adet gecikmesi ağrılı adet gibi yazıyor bende bunların hiçbiri yok ağrım sızım olmaz benim çok şükür.o kadar doktora gittim hep bayana gitmiştim bundan sonra asla bayana gitmem erkek doktora gitmeye çekinen biri olarak gittim memnun kaldım sizlere de tavsiye ederim geçer mi bu durumda ne yapmalıyım
İnşallah ya peki bu süreç ne kadar sürer bir de çatlatma iğnesi yapılacakmış haftaya salı günüCanım Tabiki hamile kalırsın ilaçlarını düzenli kullan rabbimin izniyle gebe kalırsın
Teşekkür ederim.evet doktor da öyle dedi.Geçmiş olsun kuzum biraz zorlastiriyormus öyle duymuştum
Teşekkür ederim.evet doktor da öyle dedi.Geçmiş olsun kuzum biraz zorlastiriyormus öyle duymuştum
Kesin diyemem ama var gibi gözüküyor yumurtan fazla ama yavaş çalışıyor dedi.galiba çatlama olmuyor o da kist mi olusturuyor acabaAllah Allah doktorun çok emin mıydı peki
Kesin diyemem ama var gibi gözüküyor yumurtan fazla ama yavaş çalışıyor dedi.galiba çatlama olmuyor o da kist mi olusturuyor acabaAllah Allah doktorun çok emin mıydı peki
Aşılama dediğin tüp bebek miBenim arkadaşımda vardı hatta aşılamaya gideceklerdi 3 senedir olmuyordu çocukları ovulasyon takibi yaptık 2. Ay hamile kaldı şuan 2. Ye hamile. 1. Çocuğu 1 yaşına geldiğinde 2. Ye kendiliğinden hamile kaldı
Aşılama dediğin tüp bebek miBenim arkadaşımda vardı hatta aşılamaya gideceklerdi 3 senedir olmuyordu çocukları ovulasyon takibi yaptık 2. Ay hamile kaldı şuan 2. Ye hamile. 1. Çocuğu 1 yaşına geldiğinde 2. Ye kendiliğinden hamile kaldı
Canım bende ve arkadaşımda vardı polikistik over ikimizde doğurduk
Bendede belirti yoktu maalesef yinede emin olmak için başka doktora gidebilirsin