Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok şükür sizde de mi vardı bu sorundan ekrandan da gösterdi ama bak bunlar dedi ben ilk defa sizden duydum deyince öyle dedi baktım 3 4 tane vardı yumurtaların yavaş çalışıyor dedi benim bu ay çok aşırı midem bulandı yediğimi çıkartım bu sorundan dolayı mı böyle olmus
Benim arkadaşımda vardı hatta aşılamaya gideceklerdi 3 senedir olmuyordu çocukları ovulasyon takibi yaptık 2. Ay hamile kaldı şuan 2. Ye hamile. 1. Çocuğu 1 yaşına geldiğinde 2. Ye kendiliğinden hamile kaldı
Kizlar bende polikistik over varmış doktor kesin var diyemem ama öyle gözüküyor dedi ekrandan da gösterdi bir iki üç dört diye sayarak gösterdi klumen ve bir ilaç daha yazdı.adetin düzensiz mi dedi bende günü günune hatta saatine saatine olur dedim gerçekten de öyle oluyor gün geçmiyor sadece iki aydır 2 3 arayla gecikme oluyor.polikistik over senin gebe kalmani zorlaştırır dedi.haftaya salı tekrar gel dedi.boyle olupta gebe kalan yok mu internetten baktım belirtileri adet gecikmesi ağrılı adet gibi yazıyor bende bunların hiçbiri yok ağrım sızım olmaz benim çok şükür.o kadar doktora gittim hep bayana gitmiştim bundan sonra asla bayana gitmem erkek doktora gitmeye çekinen biri olarak gittim memnun kaldım sizlere de tavsiye ederim geçer mi bu durumda ne yapmalıyım
Ben polikistik over sendromu hastasıyım ve her insanda belirti vermiyor mesela benim adetlerim düzgün günü gününe olur senin gibi bende etkisi aşırı kilo alımı yapıyor aynı zamanda troid hastasıyım kilo veremiyorum hamilelik zorlaşıyor evet ve zamanla insülin direnci yapıyor polikistik over ben glifor kullandım 1000 lik dahası var bu hastalığın tedavisi ameliyatı yok tek çözümü kilo vermek hamilelik kolaylaşması için eşinde sorun yoksa hamile kalabilirsin Allah yar ve yardımcınız olsun
Ben polikistik over sendromu hastasıyım ve her insanda belirti vermiyor mesela benim adetlerim düzgün günü gününe olur senin gibi bende etkisi aşırı kilo alımı yapıyor aynı zamanda troid hastasıyım kilo veremiyorum hamilelik zorlaşıyor evet ve zamanla insülin direnci yapıyor polikistik over ben glifor kullandım 1000 lik dahası var bu hastalığın tedavisi ameliyatı yok tek çözümü kilo vermek hamilelik kolaylaşması için eşinde sorun yoksa hamile kalabilirsin Allah yar ve yardımcınız olsun
Teşekkür ederim teyzesi elhamdülillah çok şükür Rabbime binlerce kez nasip etti uzun yıllar ve uğraşlar sonunda varlıklarına binlerce kez şükürler olsun
Bu doktor sanki daha iyi geldi aralarında en iyisi bu gibiydi gayet güzel muayene etti güzel güzel tane tane anlattı kesin var demiyorum zaten dedi verdiği ilacın biri hormon ilacı zararı olmaz herhalde
Bu doktor sanki daha iyi geldi aralarında en iyisi bu gibiydi gayet güzel muayene etti güzel güzel tane tane anlattı kesin var demiyorum zaten dedi verdiği ilacın biri hormon ilacı zararı olmaz herhalde