Sorum var Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,435 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Benimle hiç kimse o tonda konuşamaz Uzatmaa felan yazıpta tartışma yaratan sensin beni tanımıyorsun bile ama bana uzatma diye bi kelime kullanıyorsun. Sanki senden çekinipte bidaha yazmıyacam. Çok Eskiden burda ola bilirsin uyulama bakımından bi tık fazla yetkiyede sahip ola bilirsin ama hiç kimse kimseden ne fazla ne eksik deyil burda. Yani Kimin nerde konuşup nerde susacağına sen karar vermiyorsun. Çok meraklıda deyilim bu konuyla alakalı bu kadar konuşmaya artık fazlada muhattap olmak gibi bi düşüncem yok. Söyeyeceklerim bu kadar. Şimdi istediyiz gibi düşünüp yaza bilirsiz. benim hakkında kötü bişey söylen olursa cevabını misliyle alır.
Kimseyle bir sorunum yok ama nedense katıldım uygulama ile ilgili sözlerine .

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
He duz deyirsen @leylam mende sağliğimla usaqla elaqeder yaziram ayelvi söpetleri acma burda canm @sari qiz hemde her sözle praqramı silme burda cox komek eden qizlar oldu mende onlarin sayesinde bebeyim kayb etmedim ilk leke vurdunda ban bura cox komek oldular sabahakimi hekime gedince geceden olar deyenleri etdim yeni her deyilen söze göre küsme🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canm bir insanın emojisine göre Azerbaycanda normal ola bilir deyemesin bir insan emoji atmiş kac milyon insan var ben azeriyem amki menim yoldasim bele bir bişiy yapmadi bunun ülkeyle alakasi yok

Qiz noluyo yeni yila küsmü giriceksiz herkes küsüyor🤦🏻‍♀️
Herkese aynı şeyi anlatmaktan bıktım sanıeım türkçe yazdığım için ne demek istsediğimi tam olarak anlamıyorsunuz. Ben azeri dilini bilsem o dilde anlatırım ama maleswd oda bende yok. Neyse konu cidden fazla uzadı . Yazdığım yazıyı anlamayıp laf söylemeyin türkler ne demek iztsdiğimi anladı benim dediğim gibi türkçe yazdığım için siz ne demek iztsdiğimi anlamadını

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Herkese aynı şeyi anlatmaktan bıktım sanıeım türkçe yazdığım için ne demek istsediğimi tam olarak anlamıyorsunuz. Ben azeri dilini bilsem o dilde anlatırım ama maleswd oda bende yok. Neyse konu cidden fazla uzadı . Yazdığım yazıyı anlamayıp laf söylemeyin türkler ne demek iztsdiğimi anladı benim dediğim gibi türkçe yazdığım için siz ne demek iztsdiğimi anlamadını
Kız anlamış kız zaten 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 23. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mango büyüklüğünde.
Bebeğin kulakları daha iyi duymaya başlar. akciğerdeki damarlar solunuma hazır hale gelmek için büyümeye başlar. Ayaklarınızda ödem oluşmaya başlar.
bacaklarda ödem olması tehlike işaretidir. dikkatli olmak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 31 cm ağırlıgı 550 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 23. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mango büyüklüğünde.
Bebeğin kulakları daha iyi duymaya başlar. akciğerdeki damarlar solunuma hazır hale gelmek için büyümeye başlar. Ayaklarınızda ödem oluşmaya başlar.
bacaklarda ödem olması tehlike işaretidir. dikkatli olmak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 31 cm ağırlıgı 550 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
He duz deyirsen @leylam mende sağliğimla usaqla elaqeder yaziram ayelvi söpetleri acma burda canm @sari qiz hemde her sözle praqramı silme burda cox komek eden qizlar oldu mende onlarin sayesinde bebeyim kayb etmedim ilk leke vurdunda ban bura cox komek oldular sabahakimi hekime gedince geceden olar deyenleri etdim yeni her deyilen söze göre küsme🥰

Canm bir insanın emojisine göre Azerbaycanda normal ola bilir deyemesin bir insan emoji atmiş kac milyon insan var ben azeriyem amki menim yoldasim bele bir bişiy yapmadi bunun ülkeyle alakasi yok

Qiz noluyo yeni yila küsmü giriceksiz herkes küsüyor🤦🏻‍♀️
azeriyim deməyimin mənası ondadıki türkcə çox bilmirəm qarıdırıram cümlələri.🤔

Tüm sayfalar yüklendi.