Sorum var Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,435 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Laflar atiliyor herkez götmezden geliniyor taraf tutuluyor nolacak
Senin dediğin gibi olsun anlamak istediğin gibi anla . Ben kaç gündür sana anlatmakran bıktım çünkğ. Bak yine aynısını uapıp olayı döndürüp dolaştırıp kendine getirdin . Umarım ne demwk istediğimi düşünüp anlarsın

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Yaw ben geldim postu nasil bir tartisma postuna dönüştü anlamadim 🤔 arkadas ben alingan bir insanım, bu yuzden.kimseyle fazla muhabbet kurup ne kirarim ne kirilirim 😂 bu yuzden soguk diye adlandirilirim ama hic muhim degil ☺️ iyi ki de boyle yapiyormusum 🤩
Yalniz bu kadar sayfayi okumak sorun degil de hepsi cok uzun ve olaylari hatirlayayim derken beynim yoruldu, en sonunda biraktim 😀

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Yaw ben geldim postu nasil bir tartisma postuna dönüştü anlamadim 🤔 arkadas ben alingan bir insanım, bu yuzden.kimseyle fazla muhabbet kurup ne kirarim ne kirilirim 😂 bu yuzden soguk diye adlandirilirim ama hic muhim degil ☺️ iyi ki de boyle yapiyormusum 🤩
Yalniz bu kadar sayfayi okumak sorun degil de hepsi cok uzun ve olaylari hatirlayayim derken beynim yoruldu, en sonunda biraktim 😀
Mesafe hep iyidir😉

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
🤣🤣🤣

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Canım hər deyilənə qulaq asıb ciddiyə alsan çox qəlbini qıranlar olacaq. həyatın qanunu budu ona görədə çalış öz bildiyin inandığın yolda irəllə. Özün çıxmaq istiyirsən istədiyin vaxd sil çıx yoxsa kiməsə görə proqram niyə silirsənki?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bidə səf başa düşmə bacı ama çoxda ailəvi problemlərini məncə burda açma hamının ailəsində hərşey olur. Mən sadecə uşağımla səhətimlə bağlı köməyə ehtiyyacım olanda sağolsunlar qızlardan kömək istiyirəm olarda yazır. Ya kimsə elə şeydən yazanda mən bacardığım qədər ona köməy eləməyə çalışıram.
He duz deyirsen @leylam mende sağliğimla usaqla elaqeder yaziram ayelvi söpetleri acma burda canm @sari qiz hemde her sözle praqramı silme burda cox komek eden qizlar oldu mende onlarin sayesinde bebeyim kayb etmedim ilk leke vurdunda ban bura cox komek oldular sabahakimi hekime gedince geceden olar deyenleri etdim yeni her deyilen söze göre küsme🥰

Hanımefendi burada bizi kime sorsan bir kere biri çıkıp kalbimizi kırdı demezler. Her zaman sorun odaklı düşünüp kimseyş kırmadan konuşmaya çalıştık ama bunu suistimal eden çok kişi oldu neredeyse 3 yıldır buradayım . Bir kere birine kalbini kıracak sözde bulunmadım bulunmam da damarıma çok basmadıkları sürece beni yada gamzeyi yada hülyayı. Herkes tanır kimseye hakaret etmişliğimiz bile olmadı şuana kadar uyarırız uyarıyı anlamazsa . Uygulamadan silinir. Uygulamayı kötü ve pis insanlardan arındırmak yada pis yazıları silmekle görevliyiz . Hala diyorum bu arkadaşla aramda asla kötü bir şey olmaz ilk geldiği günden beri iyi anlaşırız. Sadece eşi ile açtığı posta olayın komik olmaması ve hanımefendinin gülücük emojisi atması ile yazı yazdım bunun için bizi yargılayıp yok milleti kırıyorsunuz diyeceksen buyur diyebilirsin tanıyan tanır. Yanlış tanımak istiyorsan buda senin problemin olur şuana kadar bir kişinin bile kalbini kırmamışız burada 2 3 yıllık arkadaşlarımız var neden yeni gelen derdini anlatan birinin kabini kıralım. Hala diyorum size normal gelebilir ama eşinin arabasına başka bir kadını alması normal değil hele bunu ondan isteyen erkek arkadaşı hiç normal değil bu olayın üstüne arkadaşın yazılarına gülücük atıp olaya gülmesi hiç ama hiç normal değil . Azerbaycan da belki normaldir bilemem ama türkiye şartlarında normal değil kusura bakmayın yine olsa yine attığı emojiye tepkimi koyardım sonuç olarak eşi arabasına bir kadın almış kadının ona dediği sözler ortada ve hanımefendi bunu gülerek anlatıyor ? Şimdi soruyorum size eşiniz böyle bir şey yapsa ki inşallah hiç bir zaman yapmaz buraya gelip gülerek anlatabilir misiniz?

Kim ne düşünürse düşünsün bizi bilem biliyor. Yanlış tanımak isteyen yada bir cümlemizle bizi yargılayacaklrsa hiç arkadaşımız olmasınlar daha iyi. Bu arkadaş leyladan bahsediyorum geçende aynurka nın yazdıklarına bakmadan bzii yargılamıştı sanırım ondan huy olmuş yazılan yazılara bakamdan yargılamak
Canm bir insanın emojisine göre Azerbaycanda normal ola bilir deyemesin bir insan emoji atmiş kac milyon insan var ben azeriyem amki menim yoldasim bele bir bişiy yapmadi bunun ülkeyle alakasi yok

Pardon ,???? Günahımı alma ben seninle konuşmuyorum bile
Qiz noluyo yeni yila küsmü giriceksiz herkes küsüyor🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bura resmen kavga postu olmuş hepsini okumaya erindim 😂😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 23. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık mango büyüklüğünde.
Bebeğin kulakları daha iyi duymaya başlar. akciğerdeki damarlar solunuma hazır hale gelmek için büyümeye başlar. Ayaklarınızda ödem oluşmaya başlar.
bacaklarda ödem olması tehlike işaretidir. dikkatli olmak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 31 cm ağırlıgı 550 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.