Sorum var Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,441 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Mesajlari yeni okuyorum aysenur ben tripli bir insan degilim alinganda degilim öyle biri olsaydim bu durumda olmazdim özel hayatimda neyse sevmem de öyle seyleri gözüm var okuyabiliyom 30 yasindayim cocuk veys baska sey degilim sükür burda laflar atiliyor sokuluyor sonra kenara cekiliyor ve ben bisey diyince ben gizli sakli laf atmam dicem varsa derim bende acikca bana laf atan kisiye kendimi savununca ben suclu oluyorum cok komik cok tuhaf herkeze karsi adaletli olunsun burda taraf tutulmasin.... son sözüm da bisey demicem cok sustum ama yeter hep beni suclu göstermeyin yapip yapip kimse kenara cekilmesin...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende yemek yiyprum canım 🤭🤭acıkmışım
Afiyet olsun

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mesajlari yeni okuyorum aysenur ben tripli bir insan degilim alinganda degilim öyle biri olsaydim bu durumda olmazdim özel hayatimda neyse sevmem de öyle seyleri gözüm var okuyabiliyom 30 yasindayim cocuk veys baska sey degilim sükür burda laflar atiliyor sokuluyor sonra kenara cekiliyor ve ben bisey diyince ben gizli sakli laf atmam dicem varsa derim bende acikca bana laf atan kisiye kendimi savununca ben suclu oluyorum cok komik cok tuhaf herkeze karsi adaletli olunsun burda taraf tutulmasin.... son sözüm da bisey demicem cok sustum ama yeter hep beni suclu göstermeyin yapip yapip kimse kenara cekilmesin...
Okumuşsun da boşa okumuşsun demet. Bak okudupunu anlayamamışsın. Gelmiş hala herkese adaletli davranılsın diyorsun? Bu posta sana kim laf attı yine hülya deme kız leyla ile münakaşa ediyordy geldin yine hülyaya geldin benimle uğraşöa dedin. Okudun mu senin adına bir şey yazmışmıydı. Evet hala diyprum çok alıngan birisin olur olmadık her şeye alınıyorsun? Ortada bir şeu yok kem bile olayı döndürüp dolaştırıp kendine çeviriorsun… Sence bu yaptığın ney? Şükür kimse için kimse ile konuşmamazlık yapmadım bana gelip açık açık diyorun o , bu , şu isim vermeyeveğim o kdar şey söyledi. Dediğim tek şey bana bir zararı olmadı. Bana zararı olmadığu sürece cephe almam. Ulduzun yaptıüı şeye bizzat şahit olmuştum . Hoş olmasam da yinede yaptığı şey için konulmazdım senin ne uağtığını yada biir şey yaptın mı onu bile tam plarak bilmiyorum ama beni alakadar etmiyoe bana bir yanlışın asla olmadı çünkü? Umarım anlamışsındır ne demek şstediğimi . Sevgiler…

Tüm sayfalar yüklendi.