Sorum var Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,441 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Postu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Benimle hiç kimse o tonda konuşamaz Uzatmaa felan yazıpta tartışma yaratan sensin beni tanımıyorsun bile ama bana uzatma diye bi kelime kullanıyorsun. Sanki senden çekinipte bidaha yazmıyacam. Çok Eskiden burda ola bilirsin uyulama bakımından bi tık fazla yetkiyede sahip ola bilirsin ama hiç kimse kimseden ne fazla ne eksik deyil burda. Yani Kimin nerde konuşup nerde susacağına sen karar vermiyorsun. Çok meraklıda deyilim bu konuyla alakalı bu kadar konuşmaya artık fazlada muhattap olmak gibi bi düşüncem yok. Söyeyeceklerim bu kadar. Şimdi istediyiz gibi düşünüp yaza bilirsiz. benim hakkında kötü bişey söylen olursa cevabını misliyle alır.
Sende caevabini alırsın canım 🥰 yetkim mi ne yetkim olacak benim burada herkez gibiyim bende tm haklısın🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Konusma zaten bana laf atip durmayin yeter uhrasmayin benle
İşine bak allahiskina

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Neden Üçünüzde Biz biz diyip duruyorsunuz? ben siz sözünü toplum olarak sizden bahsetmek için yazmadım. Aklımdakileri söylemek istediyim arkadaşa yazdım zaten oda kendileri bana yaza biliyor savunmaya gerek yok yani

Evet yazdığınız için teşekkür ederim. sizde beni istediyiz gibi anlaya bilirsiniz.

Ola bilir yine diyorum o postu hatırlamıyorum bile o araba konusunda yorumda yapmadım yapsam hatırlardım. aynurkanında önceden kime ne söylediyini bilmiyorum. çok fazla giremiyorum buraya sadece bi yardıma ihtiyacım olduğunda sizden yardım almak için giriyorum. ciddi bişey olmayan konu açıldığını görüyümde çoğu zaman yazamıyorum. Allahım herkesin yavrusunu korusun hiç kimseyi çocuğuyla sınamasın inşallah. aynurkanın doktorların umursamazlığı yüzünden bebeyinden ayrı kaldığını okudum acılı olduğu için öyle yaza bileceyini söyledim Ben durupta bütün konularda bu arkadaşımız haklı demedim çünki haklı olup olmadığını bilmiyorum okumadım. Bir kaç arkadaşımız kendi kırıldığı konuları dile getirdi. Hülya12 de bazılarına göre biz kırıcıymışız deyince bende ona kırıldığımı söylemek istedim. Şimdiye kadar benim burda kimseyle bi sorunum kavqam olmadı olmayacaktırda bir birimizi ne kadar iyi tanıyoruzki öyle bişeyde olsun demi ? Söylemek istediklerim bu kadar.
Haklısın canım ben sana yorum yaptın yada yapmadın demiyorum . Olayı şuan anlamıyorsun bizim burada kimse ile hatta benim kimseyle sorunum yok olamazda birbirir görmüşlüğüm yok ha çok sevdiğim ve sevmediğim insanlar var bunu belli de ederim asla saklamam dobra bir insanındır. Ama cidden seninle bir sorunum yok evet burada herkes neye kırıldığını dile getirebilir ama genel olarj ben kendim için öernek vereyim birini kırdıysam ya da birine kırıldıysam kişiye özel dm açıp dm den konuşurum. Dediğim gibi seninle bir sorunum yok lütfen yanlış ama ❤️

🤣🤣🤣 Katilyorum

Cnm boş ver kenidini anlatmaya çalışma sizi bilen biliyo cnm boşuna anlatmaya caslisma anlamayan anlamiyo mallesef sevilyorsun ❤️❤️❤️
Sende seviliyorsun birtanem ama yanlış anlaşılıyoruz yada arkadaşlar yanlış anlamya baya müsait anlamadım 😂😂

Demet sendemi alıngan oldun çocuk ruhlusun dedik işte ne var bunda
Ya çocuk ruhlu olmak kötü bir şey mi ben insanları anlamıyorum cidden ya benim 19 aylık oğlum bu kadar alıngan değil cidden ya . Tamam değer veriyoruz veriyoruz da herkesin de sabrı var ya millet sizin nazınızı niyazınızı çekmek zorunda mı belki karşıda ki insan bu kadar trip atılmasını sevmiyor. Neden empati duygusundan bukadar yoksunsunuz ? Elifim sözüm sana değil bilgin ola

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın canım ben sana yorum yaptın yada yapmadın demiyorum . Olayı şuan anlamıyorsun bizim burada kimse ile hatta benim kimseyle sorunum yok olamazda birbirir görmüşlüğüm yok ha çok sevdiğim ve sevmediğim insanlar var bunu belli de ederim asla saklamam dobra bir insanındır. Ama cidden seninle bir sorunum yok evet burada herkes neye kırıldığını dile getirebilir ama genel olarj ben kendim için öernek vereyim birini kırdıysam ya da birine kırıldıysam kişiye özel dm açıp dm den konuşurum. Dediğim gibi seninle bir sorunum yok lütfen yanlış ama ❤️

Sende seviliyorsun birtanem ama yanlış anlaşılıyoruz yada arkadaşlar yanlış anlamya baya müsait anlamadım 😂😂

Ya çocuk ruhlu olmak kötü bir şey mi ben insanları anlamıyorum cidden ya benim 19 aylık oğlum bu kadar alıngan değil cidden ya . Tamam değer veriyoruz veriyoruz da herkesin de sabrı var ya millet sizin nazınızı niyazınızı çekmek zorunda mı belki karşıda ki insan bu kadar trip atılmasını sevmiyor. Neden empati duygusundan bukadar yoksunsunuz ? Elifim sözüm sana değil bilgin ola
Demet gelince uygulamanın neşesi arttı Ayşenur💃💃

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Vayy vayy ne kadar mesaj gelmiş😳 bunları okusam alim olucam ben 😄

Tartışmayalım kalp kırmayalım üzülmeyelim nolur🙏 kin şeytanın işidir kin saklayamam, özür dilemek ayıp diyil nede küçük düşürmez insanı, doğru kayranın annesi birde Hülyanın mesajından sonra birazcık ağladım kalbim kırıldı ama boş bişey için eyer benim yanlışım gülmekse özür dilerim🙏😘😍

Tartışmayalım kalp kırmayalım üzülmeyelim nolur🙏 kin şeytanın işidir kin saklayamam, özür dilemek ayıp diyil nede küçük düşürmez insanı, doğru kayranın annesi birde Hülyanın mesajından sonra birazcık ağladım kalbim kırıldı ama boş bişey için eyer benim yanlışım gülmekse özür dilerim🙏😘😍

Son düzenleme:

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
S
aynen hülyaaa bana laf atip durma cocuk gibisin

Tabiki hiç birimizin bir birimizle bi sorunumuz olamaz. ben kimseyi bilerek kıracak incitecek bir insan deyilim. Öyle bişey yaptığımı kırdığımı düşünmüyordum yine diyorum keşke o post dursada ne yazdığıma baksanız kendimce iyi hissetmesi için bişeyler yazmıştım ama hangi yazdığım hoşuna gitmemiş bilemedim. durupta tekrar arkadaşın postlarına yazıyordum bir kez iki kez yazdım ve görmemezlikten gelindiyimi fark ettim. bu beni kırdı bana herkezin içinde arkadaşım şu yazdığın hoşuma gitmedi bi daha benim postlarıma yazma dese ben buna sayqı duyup eyer ki bilmeden kırmışsam özürümü dileyip bidaha yazmazdım. O gün tekrardan aynı şey olunca kendime çok kızdım. Kırılmaktan konu açılıncada söylemek istediklerimi benimde kırıldığımı dile getirdim ama anlamak istedikleri gibi anladılar sorun yok. bidaha yazmam zaten. Benimde seninle bi sorunum yok canım hiç kimseyle yok olamazda şimdiye kadar bana çok yardımlarınız olmuştur bende elimden geldiyice yardım etmeye çalıştım. Bildiyim konularda yazdım. durupta kimseyle ağız dalaşı kavqa yapacak biri deyilim ama bana yapılan haksızlığa susupta söz altında kalacak karakterdede deyilim.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tabiki hiç birimizin bir birimizle bi sorunumuz olamaz. ben kimseyi bilerek kıracak incitecek bir insan deyilim. Öyle bişey yaptığımı kırdığımı düşünmüyordum yine diyorum keşke o post dursada ne yazdığıma baksanız kendimce iyi hissetmesi için bişeyler yazmıştım ama hangi yazdığım hoşuna gitmemiş bilemedim. durupta tekrar arkadaşın postlarına yazıyordum bir kez iki kez yazdım ve görmemezlikten gelindiyimi fark ettim. bu beni kırdı bana herkezin içinde arkadaşım şu yazdığın hoşuma gitmedi bi daha benim postlarıma yazma dese ben buna sayqı duyup eyer ki bilmeden kırmışsam özürümü dileyip bidaha yazmazdım. O gün tekrardan aynı şey olunca kendime çok kızdım. Kırılmaktan konu açılıncada söylemek istediklerimi benimde kırıldığımı dile getirdim ama anlamak istedikleri gibi anladılar sorun yok. bidaha yazmam zaten. Benimde seninle bi sorunum yok canım hiç kimseyle yok olamazda şimdiye kadar bana çok yardımlarınız olmuştur bende elimden geldiyice yardım etmeye çalıştım. Bildiyim konularda yazdım. durupta kimseyle ağız dalaşı kavqa yapacak biri deyilim ama bana yapılan haksızlığa susupta söz altında kalacak karakterdede deyilim.
Ben sei anladım canım ne demek istediğini de anladım . Neyse konu tatlıya bağladı ona bakalım biz. Ve belirltmek isterim ki eğer birine bir konuda kırılıyorsanız o kişiye özel mesaj atabilirsiniz size hakaret edilmediği sürece yada etmediğiniz sürece asla sorun yok . ❤️

Vayy vayy ne kadar mesaj gelmiş😳 bunları okusam alim olucam ben 😄

Hala diyorum o mesajı kalbini kırmak için yazmadım empati kurarak yazdım bana biri bunu dese mantıklı konuşuyorum derim sanada kendimin kırılmayacşını bildiğim bir yazıyı yazdım ama benim yüzümden ağlaman hoşuma gitmedi özür dilerim onun için ❤️. Ama cidden kötü bir niyetim yoktu sadece o durumda o emoji olmamıştı ❤️

Demet gelince uygulamanın neşesi arttı Ayşenur💃💃
Öyle ama. Kendisi böyle konuşarak sanki millet birilerinin ağzına bakıyor gibi konuşup kendinden soğutuyor burada kimse kimsenin kiminle konuşacağına karışamaz? Ben Hülya ve demet olayını bilmem mesela neden durumlar bu raddeye geldi onu bile bilmiyorum. Bilen varsa o tartışma içinde olan kişidir. Birisi birinw tavır alıyorsa milletin ağzıam baktığı için almaz. Yani benşm karakterime ters bana bir bir şey anlatsa ben onun ağzı ile diğer kişiye tavır almam. Bana dokunmayan bin yaşasın modundayım😂😂. Ama demet her şeyi üstüne alınıyor ve bir yerden sonra yazası gelmiyor insanın yanş benim böyle

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Ben sei anladım canım ne demek istediğini de anladım . Neyse konu tatlıya bağladı ona bakalım biz. Ve belirltmek isterim ki eğer birine bir konuda kırılıyorsanız o kişiye özel mesaj atabilirsiniz size hakaret edilmediği sürece yada etmediğiniz sürece asla sorun yok . ❤️

Hala diyorum o mesajı kalbini kırmak için yazmadım empati kurarak yazdım bana biri bunu dese mantıklı konuşuyorum derim sanada kendimin kırılmayacşını bildiğim bir yazıyı yazdım ama benim yüzümden ağlaman hoşuma gitmedi özür dilerim onun için ❤️. Ama cidden kötü bir niyetim yoktu sadece o durumda o emoji olmamıştı ❤️

Öyle ama. Kendisi böyle konuşarak sanki millet birilerinin ağzına bakıyor gibi konuşup kendinden soğutuyor burada kimse kimsenin kiminle konuşacağına karışamaz? Ben Hülya ve demet olayını bilmem mesela neden durumlar bu raddeye geldi onu bile bilmiyorum. Bilen varsa o tartışma içinde olan kişidir. Birisi birinw tavır alıyorsa milletin ağzıam baktığı için almaz. Yani benşm karakterime ters bana bir bir şey anlatsa ben onun ağzı ile diğer kişiye tavır almam. Bana dokunmayan bin yaşasın modundayım😂😂. Ama demet her şeyi üstüne alınıyor ve bir yerden sonra yazası gelmiyor insanın yanş benim böyle
Demet farklı bir karakter çözemedim ama çözerim onu ben

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank

Tamam kalbi bütün atdın bende bütünleşdireyim o zaman❤️🥰

Tüm sayfalar yüklendi.