Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varPostu bağlıyorum yazmıştım ama geri geldim arkadaşın sayesinde
Hə Lap yaxşı. başa düşürsən onda belə deyim sənə. Səni kimi yazıram Bax siz demirəm. yəni bidənə Sənə aiddi sözüm. axrıncı dəfən olsun mənə əmir tipli uzatma yada başqa bişey yazırsan! Hansı tərzdə yazsan mənə o tərzdədə cavab yazacam! aydındı? İndi sən uzatma.
Seni kimse kırmadı ki . Düşüncemizi belli ettik emin ol kırmak istesek geçen ki hanımefendiye yazılan eleştirelere bir göz at derim. Sana hemcinsin olarak eşini o admadan uzak tut dedik ve eşinin yaptığı normal gibi emoji atman burada benim değil bir çok kişinin dikkatini çekti dile getrien ben oldum sadece. Bana göre yada bir çok kişiye göre eşi böyle bir şey yapmış bir olarak gülen emoji atmak mantıklı gelmedi. Hala da gelmiyor ama bunu dile getirirken amacım seni kırmak değildi hoş kırılacak bir durumda yok kendi kendine gelin güvey olup uygulamadan gittin
Hanımefendi burada bizi kime sorsan bir kere biri çıkıp kalbimizi kırdı demezler. Her zaman sorun odaklı düşünüp kimseyş kırmadan konuşmaya çalıştık ama bunu suistimal eden çok kişi oldu neredeyse 3 yıldır buradayım . Bir kere birine kalbini kıracak sözde bulunmadım bulunmam da damarıma çok basmadıkları sürece beni yada gamzeyi yada hülyayı. Herkes tanır kimseye hakaret etmişliğimiz bile olmadı şuana kadar uyarırız uyarıyı anlamazsa . Uygulamadan silinir. Uygulamayı kötü ve pis insanlardan arındırmak yada pis yazıları silmekle görevliyiz . Hala diyorum bu arkadaşla aramda asla kötü bir şey olmaz ilk geldiği günden beri iyi anlaşırız. Sadece eşi ile açtığı posta olayın komik olmaması ve hanımefendinin gülücük emojisi atması ile yazı yazdım bunun için bizi yargılayıp yok milleti kırıyorsunuz diyeceksen buyur diyebilirsin tanıyan tanır. Yanlış tanımak istiyorsan buda senin problemin olur şuana kadar bir kişinin bile kalbini kırmamışız burada 2 3 yıllık arkadaşlarımız var neden yeni gelen derdini anlatan birinin kabini kıralım. Hala diyorum size normal gelebilir ama eşinin arabasına başka bir kadını alması normal değil hele bunu ondan isteyen erkek arkadaşı hiç normal değil bu olayın üstüne arkadaşın yazılarına gülücük atıp olaya gülmesi hiç ama hiç normal değil . Azerbaycan da belki normaldir bilemem ama türkiye şartlarında normal değil kusura bakmayın yine olsa yine attığı emojiye tepkimi koyardım sonuç olarak eşi arabasına bir kadın almış kadının ona dediği sözler ortada ve hanımefendi bunu gülerek anlatıyor ? Şimdi soruyorum size eşiniz böyle bir şey yapsa ki inşallah hiç bir zaman yapmaz buraya gelip gülerek anlatabilir misiniz?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kim ne düşünürse düşünsün bizi bilem biliyor. Yanlış tanımak isteyen yada bir cümlemizle bizi yargılayacaklrsa hiç arkadaşımız olmasınlar daha iyi. Bu arkadaş leyladan bahsediyorum geçende aynurka nın yazdıklarına bakmadan bzii yargılamıştı sanırım ondan huy olmuş yazılan yazılara bakamdan yargılamak
şimdiye kadar tartışma benzeri hiç bişey yazmadım. Sadece incindiyimi yazdım ama ne yazıkki bazıları bunu anlayamayacak kadar eqoistmişki hemen bana karşı cephe aldılar. sorun yok telefonu kapatsak hiç birimiz bir birimizin hayatında yokuz. Yani zahmet edip yazmaya bile deymezmiş
şimdiye kadar tartışma benzeri hiç bişey yazmadım. Sadece incindiyimi yazdım ama ne yazıkki bazıları bunu anlayamayacak kadar eqoistmişki hemen bana karşı cephe aldılar. sorun yok telefonu kapatsak hiç birimiz bir birimizin hayatında yokuz. Yani zahmet edip yazmaya bile deymezmiş