Postu sildim 🤦‍♀️🤭🤭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Postu sildim 🤦‍♀️🤭🤭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,759 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Postu sildim 🤦‍♀️🤭🤭
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yine sildim elim varmıyor paylaşmaya kuzum nazar değecek diye korkuyorum annem paylaşırsan gelip parmaklarını kırarım diyor 🤦‍♀️😅😅😅😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız vallahi eşim özellikle babama çok benziyor arkadaşlarım çok dalga geçti sizinkiler sanki seni gelin almış diye 😅😅😅😅😅
😂😂 Demek ki sen üveysin abla 😂😂

Aminnn inşaAllah balım Rabbim bütün bebişleri korusun sağlıkla sıhhatle büyütsün inşaAllah 🤲❤️❤️❤️
Amin ablam amin 🤲🏻

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Benim iki ablam var küçükken hep bana babamla annem seni çöp konteynerında buldular derdi ağlardım deli gibi 😅😅😅😅😅😅
Şeyma bizim ailedede bı ben sarısınım banada derlerdi seni çöpten aldık evlatlıksın diye aglardım hahaha 😂😂😅😅

Yine sildim elim varmıyor paylaşmaya kuzum nazar değecek diye korkuyorum annem paylaşırsan gelip parmaklarını kırarım diyor 🤦‍♀️😅😅😅😅😅

Kız vallahi eşim özellikle babama çok benziyor arkadaşlarım çok dalga geçti sizinkiler sanki seni gelin almış diye 😅😅😅😅😅
Paylasma kuzum masallah Allah nazarlardan korusun severken bile nazarımız olur 🧿💙🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.