G girl Kayıtlı Üye Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 18 22 Ekim 2022 #1 Premature bebek dogan varmi aranizda?
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,891 31 Ekim 2022 #31 Basın sağolsun canım kaç haftalıktı Oyla 0 Downvote
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 31 Ekim 2022 #32 Başın sağ olsun canimm Oyla 0 Downvote
G girl Kayıtlı Üye Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 18 1 Kasım 2022 #33 Gökçem💕' Alıntı: Başın sağ olsun canım çok üzüldüm Genişletmek için tıkla ... Hülya❤️' Alıntı: Basın sağolsun canım kaç haftalıktı Genişletmek için tıkla ... Sagol.37 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 Demetdemet' Alıntı: Başın sağ olsun canimm Genişletmek için tıkla ... Sagol Oyla 0 Downvote
Gökçem💕' Alıntı: Başın sağ olsun canım çok üzüldüm Genişletmek için tıkla ... Hülya❤️' Alıntı: Basın sağolsun canım kaç haftalıktı Genişletmek için tıkla ... Sagol.37 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 Demetdemet' Alıntı: Başın sağ olsun canimm Genişletmek için tıkla ... Sagol
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,891 1 Kasım 2022 #34 girl' Alıntı: Sagol.37 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 Sagol Genişletmek için tıkla ... Çok üzüldüm kuzum basın sagoldun rabbim sabır versin neden oldu peki Oyla 0 Downvote
girl' Alıntı: Sagol.37 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 Sagol Genişletmek için tıkla ... Çok üzüldüm kuzum basın sagoldun rabbim sabır versin neden oldu peki
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 1 Kasım 2022 #35 girl' Alıntı: Sagol.37 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 Sagol Genişletmek için tıkla ... Eğer cvaplayabilecek durumda isen vefat etme sebebi ne kuzum Oyla 0 Downvote
girl' Alıntı: Sagol.37 haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 Sagol Genişletmek için tıkla ... Eğer cvaplayabilecek durumda isen vefat etme sebebi ne kuzum
G girl Kayıtlı Üye Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 18 1 Kasım 2022 #36 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Eğer cvaplayabilecek durumda isen vefat etme sebebi ne kuzum Genişletmek için tıkla ... 33 haftalik ekstra dogum yapildi..anne karninda geliwmiyordu..nedeni ise hamilelikde koronovirus gecirdim..lanet olasi..infeksiyon bebege zarari tokundu.((Allah hic kimseye yawatmasin evlat acisini. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Eğer cvaplayabilecek durumda isen vefat etme sebebi ne kuzum Genişletmek için tıkla ... 5 oktyabr dogulmuwdu..1 ay bitecekdi..bevegimi qucagima alamadim( Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Eğer cvaplayabilecek durumda isen vefat etme sebebi ne kuzum Genişletmek için tıkla ... 33 haftalik ekstra dogum yapildi..anne karninda geliwmiyordu..nedeni ise hamilelikde koronovirus gecirdim..lanet olasi..infeksiyon bebege zarari tokundu.((Allah hic kimseye yawatmasin evlat acisini. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 Kayra'nın Annesi 💕' Alıntı: Eğer cvaplayabilecek durumda isen vefat etme sebebi ne kuzum Genişletmek için tıkla ... 5 oktyabr dogulmuwdu..1 ay bitecekdi..bevegimi qucagima alamadim(
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 1 Kasım 2022 #37 girl' Alıntı: 33 haftalik ekstra dogum yapildi..anne karninda geliwmiyordu..nedeni ise hamilelikde koronovirus gecirdim..lanet olasi..infeksiyon bebege zarari tokundu.((Allah hic kimseye yawatmasin evlat acisini. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 5 oktyabr dogulmuwdu..1 ay bitecekdi..bevegimi qucagima alamadim( Genişletmek için tıkla ... Rabbim dayanma gücü versin inşallah . Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın sanada bundan sonra hiç yaşatmasın inşallah Oyla 0 Downvote
girl' Alıntı: 33 haftalik ekstra dogum yapildi..anne karninda geliwmiyordu..nedeni ise hamilelikde koronovirus gecirdim..lanet olasi..infeksiyon bebege zarari tokundu.((Allah hic kimseye yawatmasin evlat acisini. Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Kasım 2022 5 oktyabr dogulmuwdu..1 ay bitecekdi..bevegimi qucagima alamadim( Genişletmek için tıkla ... Rabbim dayanma gücü versin inşallah . Amin canım rabbim kimseye yaşatmasın sanada bundan sonra hiç yaşatmasın inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 1 Kasım 2022 #38 girl' Alıntı: Kucagima alamadim(( Genişletmek için tıkla ... İyi düşün canım benim geçecek inşallah bugünlerde Oyla 0 Downvote
girl' Alıntı: Kucagima alamadim(( Genişletmek için tıkla ... İyi düşün canım benim geçecek inşallah bugünlerde