Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canm ailem eşim annem ve yeğenim video aticaktim ama video buyuk diyor atamıyorum küçük bir kaza oldu pasta söndürürken kızım mahsetlere birden elini sürdü çok az birşey yandı
Canm ailem eşim annem ve yeğenim video aticaktim ama video buyuk diyor atamıyorum küçük bir kaza oldu pasta söndürürken kızım mahsetlere birden elini sürdü çok az birşey yandı
Teyzesinin Minik kuzusu ne de güzel olmuş canımın içi daha nice sağlıklı mutlu yaşların olsun inşallah kuzum.çok geçmiş olsun canım çok bişey yoktur inşallah
Teyzesinin Minik kuzusu ne de güzel olmuş canımın içi daha nice sağlıklı mutlu yaşların olsun inşallah kuzum.çok geçmiş olsun canım çok bişey yoktur inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet kuzum ya ama evde tek sessizliğe alışmış ya kalabalıkta ay ne kdsr huysuz oldu ne kdar huysuz oldu Allah razı olsun yengemler ben hizmet edeceğime valla mutfakta ki o kdsr dünya bulaşığı halledip gittiler sen bu cadıyla wc gidemezsin kız bune bu kdar cadı hiç durmuyor ağlıyor hep diye ah dedim bu ben cadıyla dip bucak temizlik birde dünya malzeme yaptım resimdekiler görsel için bir masa da doluydu