Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 5 ay kullandım kullandıktan sonra gene kustum ama en azından yiyip içebildim kullanınca daha rahattım kullanmadan önce içtiğim suyu bile kusuyordum
Ben 5 ay kullandım kullandıktan sonra gene kustum ama en azından yiyip içebildim kullanınca daha rahattım kullanmadan önce içtiğim suyu bile kusuyordum
Dene canım ben uyumadan iki tane içiyordum bitmediği için doktorum sabah uyanınca bir tane daha al dedi oglen gene bir tane günde 4 olacak şekilde ben sadece akşam iki tane içtim inşallah senin de yiyip içtiklerini tutar
17 haftalık hamileyim hala kullanıyorum gece yatmadan önce içiyorum sabah bulantım yok ama öğleden sonra berbat haldeyim ne yesem midem bulaniyo çıkarıyorum ilaç sayesinde sabahları kahvaltı yapabiliyorum sadece
Ben 7 ay kulladım dr sabah bir gece yatmadan 2 tane iç demişti ben sadece gece içtmiştim ilk günden faydasını gördüm 5. Ayda kesmeye çalıştım yine eskisi gibi oldum devam ettim 7. Ayda da gece 1 hün aşırı içtin sonra bıraktım bulatımı kesen tek ilaç prilam oldu