Prilam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yamlike tarafından oluşturulan Prilam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,565 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Prilam
Konbuyu başlatan Yamlike
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleynanur

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende işe yaramadı inşallah sende yarar canım

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar hamileliginde prilam kullanan varmi bulanti ve kusma için kullandiysaniz ise yariyormu
Metpamid ile dönüşümlü kullanıyorum içimi kolay diye bu önceliğim hafifletiyor en azından yeyip içebiliyorum 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar hamileliginde prilam kullanan varmi bulanti ve kusma için kullandiysaniz ise yariyormu
Kaç haftalık gebesin canım , bulantı bitseydi sevincem bende😅

Yamlike

Kayıtlı Üye
rank
Metpamid ile dönüşümlü kullanıyorum içimi kolay diye bu önceliğim hafifletiyor en azından yeyip içebiliyorum 😊

Ben 5 ay kullandım kullandıktan sonra gene kustum ama en azından yiyip içebildim kullanınca daha rahattım kullanmadan önce içtiğim suyu bile kusuyordum
Bende öyleyim suan ictgm suyu bile cikariyorum karnim cok ac en azindan yemek yerim tiksiniyorum herşeyden midem kalkiyor

5 haftaligim canim cok kotuyum hic bisey yiyemiyorum

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleyim suan ictgm suyu bile cikariyorum karnim cok ac en azindan yemek yerim tiksiniyorum herşeyden midem kalkiyor

5 haftaligim canim cok kotuyum hic bisey yiyemiyorum
Dene canım ben uyumadan iki tane içiyordum bitmediği için doktorum sabah uyanınca bir tane daha al dedi oglen gene bir tane günde 4 olacak şekilde ben sadece akşam iki tane içtim inşallah senin de yiyip içtiklerini tutar

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
17 haftalık hamileyim hala kullanıyorum gece yatmadan önce içiyorum sabah bulantım yok ama öğleden sonra berbat haldeyim ne yesem midem bulaniyo çıkarıyorum ilaç sayesinde sabahları kahvaltı yapabiliyorum sadece

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben 7 ay kulladım dr sabah bir gece yatmadan 2 tane iç demişti ben sadece gece içtmiştim ilk günden faydasını gördüm 5. Ayda kesmeye çalıştım yine eskisi gibi oldum devam ettim 7. Ayda da gece 1 hün aşırı içtin sonra bıraktım bulatımı kesen tek ilaç prilam oldu

Tüm sayfalar yüklendi.