Prodoctor gebelik testime bakar mısınız?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Sunsun tarafından oluşturulan Prodoctor gebelik testime bakar mısınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,275 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Prodoctor gebelik testime bakar mısınız?
Konbuyu başlatan Sunsun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnşallah öyledir 🤲🏻❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

bugün de bu şekilde çıktı erken yaptım sanırım 2 gün arayla daha iyi belli olurdu varsa
Çok silik var sanki ama sen yinede adet gecikmeni bekle gülüm bebiş varsada büyük ihtimalle geç tutundu yoksa bu testler adete 2 gün kala baya çıkarıyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ovulasyon takibi yapmadım geç yumurtlamış da olabilirim zaten pcosluyum. Bakalım bekliyorum 🤲🏻🌸
Zaten yumurtlama günleri bilindiği gibi 12-14 günleri arası olmuyor. Büyük ihtimalle geç yumurtlama olmuş olabilir. Benim bu gebeliğimde hemen adetten önce tutmuş üzerine adet oldum ve diğer adetime 11 gün kala gebelik öğrendim

Sunsun

Kayıtlı Üye
rank
Büyük ihtimalle hamilesin gülüm
İnşallah canım. Daha önce artimedle yalancı pozitif sonuç almıştım kan negatifti umarım freelyle aynısı olmaz. Çarşamba kan verip netleştireceğim

Regl oldum bugün

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım. Daha önce artimedle yalancı pozitif sonuç almıştım kan negatifti umarım freelyle aynısı olmaz. Çarşamba kan verip netleştireceğim

Regl oldum bugün
Benimde başıma geldi gebelikten önce idrarda pozitifti ertesi gün regl oldum diğer ay gebe olduğumu öğrendim

Tüm sayfalar yüklendi.