Bn son hamilemigimde kullandim ordan almaya korktm ağız yoluyla alyrm berbart bir ilaç ama ya bütün gün herşey dönüyordu dünya ev esyalar ayakda bile duramiodum
Canim benim gecen gün bitti ilacim alan arkadaslarim vardi alttan ama banada dr dedi eger cook. Seni sarsarsa alttan al ben korktum hep içiyorum 3 cocugumda da içtim başımı döndürüyor beni uyutuyor ama genede ben alttan almadim etkisi çıkınca drek uzanıyordum
Bn son hamilemigimde kullandim ordan almaya korktm ağız yoluyla alyrm berbart bir ilaç ama ya bütün gün herşey dönüyordu dünya ev esyalar ayakda bile duramiodum
öyle oluyosa hemen doktora git bak cok tehlikeli benim arkadasimdada oldu doktor vajina yoluna başlattı sonra yan etki yapiyo agizla doktora söylemeni tavsoye ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ne kadar süre kullandiniz ben hiç sevmedim bunu yaa insallah 2 haftanin sonunda güzel haberler alirimdakullanmama gerek kalmaz birdaha dua edin bol bol ben daha oncede kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ne kadar süre kullandiniz ben hiç sevmedim bunu yaa insallah 2 haftanin sonunda güzel haberler alirimdakullanmama gerek kalmaz birdaha dua edin bol bol ben daha oncede kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum