Progestan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Acelya60 tarafından oluşturulan Progestan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,135 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Progestan
Konbuyu başlatan Acelya60
Başlangıç tarihi
Cevaplar 1
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰
Merhaba benim düşük riskim var diye doktor progestan verdi ilkten hap olarak ağız yoluyla dedi ve benim az lekelenmem geldi doktora gittim bişey yok ama bu ilacı vajinal yoldan kullan dedi ben birşey olur diye kullanmak istemedim 5 haftalık hamileyim ilaç ise progestan 200mg yazıyo.
Bisey olmaz canım bende önce vajinal yolla kullanmıştım sonra mantar içinde fitil kullanınca progestanı ağız yoluyla almaya devam ettim 4 ay dolana kadar

Acelya60

Kayıtlı Üye
rank
Aynısını ben 21.haftadan beri kullanıyorum canım. Bende düşük riskim vardı. Şuan 35+1 olduk hala kullanıyorum. Hatta bebişim büyüdü diye 29. Haftadan beri sabah akşam kullanıyorum. Düşük riskin varsa kendini yorma uzan bol bol ayaklarını yukarı kaldırarak canım. Doktorun dedigin de uygula korkma zararı yok.
Çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk kese oluşuyor canım 1 2 haftaya da kalp atışını duyarsın herkeste öyle kese gözükür bazıları şanslı olur bebek kalp atışını kese ile direk gösterir 🤭🤭 bazıları da bekler baya bu döllenme ne zaman olmuş ona bağlı stres yapma sakın
Çok teşekkürler hepinize içimi rahatlattınız cidden

İlk kese oluşuyor canım 1 2 haftaya da kalp atışını duyarsın herkeste öyle kese gözükür bazıları şanslı olur bebek kalp atışını kese ile direk gösterir 🤭🤭 bazıları da bekler baya bu döllenme ne zaman olmuş ona bağlı stres yapma sakın
Bisey olmaz canım bende önce vajinal yolla kullanmıştım sonra mantar içinde fitil kullanınca progestanı ağız yoluyla almaya devam ettim 4 ay dolana kadar
Benimde vajinamda kaşıntı var doktora yazdım travazol kremi verdi sizce nasıl

Merhaba benim düşük riskim var diye doktor progestan verdi ilkten hap olarak ağız yoluyla dedi ve benim az lekelenmem geldi doktora gittim bişey yok ama bu ilacı vajinal yoldan kullan dedi ben birşey olur diye kullanmak istemedim 5 haftalık hamileyim ilaç ise progestan 200mg yazıyo.
Canım ben progestan hap olarak 4 ay kullandım az az kahveli lekelenmem oluyordu doktor düşük riski var diye verdi lekelenme 10 gün sonra felan bitti ama doktor hapı bırakma dedi 4 ay düzenli kullandım bişey felan olur diye korkudan bence aksatma canım kesinlikle kullan bişey olmaz korkma

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben doğuma kadar kullandım

Çok teşekkür ederim

Benimde vajinamda kaşıntı var doktora yazdım travazol kremi verdi sizce nasıl
O travazol kremi ben pişik için kullanmıştım bana fitil vermişti mantar içinde canım

Tüm sayfalar yüklendi.