Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım canım bana da 3 sefer yapıldı proluton . Hastaneye yatarken de progestan iğnesi yaptılar. Evde de progestan hap kullandım. İnşallah bugünler de geçecek
Anladım canım bana da 3 sefer yapıldı proluton . Hastaneye yatarken de progestan iğnesi yaptılar. Evde de progestan hap kullandım. İnşallah bugünler de geçecek
Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim kahverengi lekelenme den dolayı doktorum haftada bir tane proluton depot iğne ve progestan verdi kullanan varmı
Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim kahverengi lekelenme den dolayı doktorum haftada bir tane proluton depot iğne ve progestan verdi kullanan varmı
Ikisinide kullandim cnim düşuk tehlikesi icin kullaniliyor korkma.. ben çok kullandim hergun vuruluyordum ineyi kalcalarim ur oldu hep allahtan son ayimdayim biraktik. Progestani da artirdi doktor 200 luk kullaniyorum 22. Haftadan beri aksam fitil sabah agizdan. Ama 22 ye kadar 100 luk kullandim.