Rahim darlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Rahim darlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,097 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rahim darlik
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kizlar bugun 38 hafda oldum doktora gitdim kontrol icin rahimde.matka turkce rahim dimi?🤔yenj bebegin yerleşdigi yerde darlik var dedi
Yarin gel ilac tökek dedi ilac tesr etmese sezeryanla alacagiz dedi sizlerde boyle durum olan oldumu? Ya catimidir turkce arašdirdimda bilmediki bebek ane karninda nerde olur

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugun 38 hafda oldum doktora gitdim kontrol icin rahimde.matka turkce rahim dimi?🤔yenj bebegin yerleşdigi yerde darlik var dedi
Yarin gel ilac tökek dedi ilac tesr etmese sezeryanla alacagiz dedi sizlerde boyle durum olan oldumu?
Canim catidir o rahim vajinaldir her ne olirsa olsun sag salmat al korpeni qucaqina sabah etmey isteyirler kesiri?

A

Adsız anne adayı

Guest
Çatın dardır niye uzuluyon ki çoğu bayanın dar sezaryenle doğum gerçekleşiyor ikiniz sağlıklı olun gerisini takma

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Yarin gel ilac tökek dedi ilac tesr etmese sezeryanla alacagiz dedi sizlerde boyle durum olan oldumu? Ya catimidir turkce arašdirdimda bilmediki bebek ane karninda nerde olur
Canım çatı darlığı diye bişey yok doğum başlayıp senin açılman ve bebeğin büyüklüğüne göre bu doğum anı karar verilir bu çatı darlığı yüzünden müdahale yada sezeryana mecbur değilsiniz doğum başlamadan önce kendimizi kasarız ilk defa böyle bir ölçümle karşılaşıypruz sonuçta dar gibi ölçülmesi normal

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Canım çatı darlığı diye bişey yok doğum başlayıp senin açılman ve bebeğin büyüklüğüne göre bu doğum anı karar verilir bu çatı darlığı yüzünden müdahale yada sezeryana mecbur değilsiniz doğum başlamadan önce kendimizi kasarız ilk defa böyle bir ölçümle karşılaşıypruz sonuçta dar gibi ölçülmesi normal
Banada oyle soylediler son anda emeliyyata aldilar oysaki bi onceki gitdiyim doktorum iyi sen doga bileceksin dedi bunlara iyi olsunlar 5 dk hel edelik diye hepisi sezeryan yapiyorlarr

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim.önceden hic bisey yok diyodu şimdi ntsya kowdu cati dar dedi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bebek anne karnında rahimde olur ama çatıda darlık olabiliyor duymuştum ☺️ inşallah sorun çıkmaz takma kafana Allah'ın izniyle

Tüm sayfalar yüklendi.