Rahimde şekil bozukluluğu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melikesakiz0508 tarafından oluşturulan Rahimde şekil bozukluluğu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 565 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rahimde şekil bozukluluğu
Konbuyu başlatan Melikesakiz0508
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smyrmry

Melikesakiz0508

Kayıtlı Üye
rank
6+3 haftalık gebeyim bugun kontrolum vardı bebegın kalp atısını duyduk fakat doktor rahminde şekil bozukluluğu var dedi bçyle bi durumla karsılasan varmı benegıme bişey olurmu troidimde yüksek çıktı ilaca başladık sürekli kanamam oluyo durup durup düşük tehlikem var böyle olup sağlıkla bebegıni kucagına alan varmı

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
6+3 haftalık gebeyim bugun kontrolum vardı bebegın kalp atısını duyduk fakat doktor rahminde şekil bozukluluğu var dedi bçyle bi durumla karsılasan varmı benegıme bişey olurmu troidimde yüksek çıktı ilaca başladık sürekli kanamam oluyo durup durup düşük tehlikem var böyle olup sağlıkla bebegıni kucagına alan varmı
Selam canım ne durumdasın

Seyhan

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende de yarım rahim var. Şuan 30+4teyim. Düşük riskiyle geldik erken doğum riski başladı bu kezde ama şükür bebeğimin sağlığı kilosuherseyi yerinde. Düşük riskine karİ progestan hap ve iğneler kullandım. Muhtemelen sana da verir. Çok zorlu ağır şeyler yapmamalisin.insallah sağlıkla alırsın kucagina

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende de yarım rahim var. Şuan 30+4teyim. Düşük riskiyle geldik erken doğum riski başladı bu kezde ama şükür bebeğimin sağlığı kilosuherseyi yerinde. Düşük riskine karİ progestan hap ve iğneler kullandım. Muhtemelen sana da verir. Çok zorlu ağır şeyler yapmamalisin.insallah sağlıkla alırsın kucagina
Aynen canım iğneler progestan fitil kullandım şuan 11 haftalık hamileyim yinede korkuyorum

Tüm sayfalar yüklendi.