Regl miyim yerleşme akintisi mi? ( resimli)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Siyahgibigece tarafından oluşturulan Regl miyim yerleşme akintisi mi? ( resimli) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,534 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Regl miyim yerleşme akintisi mi? ( resimli)
Konbuyu başlatan Siyahgibigece
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle resim için özür dilerim şimdiden yardımınız için teşekkür ederim. Reglimden 2 gün önce peçeteye gelen pembe akintim olmuştu dün biraz daha koyulasti ama nolur nolmaz test yaptım negatif çıktı bu sabah eczaneden turlasol aldım ve sonrasında kanım bu şekilde oldu koyulasti hamile değilimdir değil mi ya da hamileysem de düşük değildir değil mi?
Yerleşme kanaması böyle olmaz. Açk pembe yada kahverengi olr ve sürekli olmaz çok kısa sürer. Senınkisi adet olmş hayrlısı olsn

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle resim için özür dilerim şimdiden yardımınız için teşekkür ederim. Reglimden 2 gün önce peçeteye gelen pembe akintim olmuştu dün biraz daha koyulasti ama nolur nolmaz test yaptım negatif çıktı bu sabah eczaneden turlasol aldım ve sonrasında kanım bu şekilde oldu koyulasti hamile değilimdir değil mi ya da hamileysem de düşük değildir değil mi?
Gebe degilsin cnm adet kanamasi bu

Tüm sayfalar yüklendi.