Risk cikan anneleri rahatlama postu olsun

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zubeydr tarafından oluşturulan Risk cikan anneleri rahatlama postu olsun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 893 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Risk cikan anneleri rahatlama postu olsun
Konbuyu başlatan Zubeydr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Zubeydr

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar merhaba hamilelikte yapilan ikili ve 4 lu testlerde risk cikan ve amniyosentez yaptirmayan anneler vardir mutlaka benim gibi gelin daha omce boyle olupta deneyim yasayan ve hocbir sorun cikmayan anneler yazsin bu postun altina boyle annelr okudukca icindeki huzuruzluk gecip gitsin inanin bir kisi bile yazsa insana gercekten iyi geliyo Allah herkesin bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Gebelikhaftasi 25+2

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Arkadaslar merhaba hamilelikte yapilan ikili ve 4 lu testlerde risk cikan ve amniyosentez yaptirmayan anneler vardir mutlaka benim gibi gelin daha omce boyle olupta deneyim yasayan ve hocbir sorun cikmayan anneler yazsin bu postun altina boyle annelr okudukca icindeki huzuruzluk gecip gitsin inanin bir kisi bile yazsa insana gercekten iyi geliyo Allah herkesin bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Gebelikhaftasi 25+2
Amin kuzum
Hayırlisi ile sağlıkla gelsin inşallah

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikhaftasi 25+2
Ben cnm üçlü tarama 197/1 sıvı alalım dediler kabul etmedim down dediler ayrıntılı ultrasonda doktor ölçümleri normal dedi sezeryan da BİLe aklımda hep bu düşünce vardı bebeğim 4 aylık gayet sağlıklı teyzeleri lütfen 🙏 canınızı sıkmayın bol dua edin

Zubeydr

Kayıtlı Üye
rank

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Gebelikhaftasi 25+2
Amin canım inşallah Allah razı olsun eğer sende risk varsa ki inşallah yoktur yanılma payı yüksek oluyor sen Allah'a sığın bol bol dua et inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine Rabbim sizi korusun 🤲🏻

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben cnm üçlü tarama 197/1 sıvı alalım dediler kabul etmedim down dediler ayrıntılı ultrasonda doktor ölçümleri normal dedi sezeryan da BİLe aklımda hep bu düşünce vardı bebeğim 4 aylık gayet sağlıklı teyzeleri lütfen 🙏 canınızı sıkmayın bol dua edin
Ne gibi bir risk vardı size bu hastalık olabilir demişti ablacım.

Tüm sayfalar yüklendi.