Saat sabahın 5 i olacak uyuyamayanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Saat sabahın 5 i olacak uyuyamayanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 789 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Saat sabahın 5 i olacak uyuyamayanlar
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Yeni anne olup sabahlayanlar 10 günlük olduk ölüyorum resmen gündüz uyuyor gece uyumuyor uyutmuyor deliricem😞

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Allah hamile olup da ağırdan uyuyamayanlarin ve doğum yapıp bebeklerin uyutmadigi annelerin yardımcısı olsun canlarim bende 34+2gunlugum ve haftalardır derin uyku uyuyamiyorum sürekli gece uyanıp duruyorum rabbim kolaylık versin cumlemize

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Yeni anne olup sabahlayanlar 10 günlük olduk ölüyorum resmen gündüz uyuyor gece uyumuyor uyutmuyor deliricem😞
Oyyyy kuzzzuummm kiyamam sana ben uykusuzluk insani mahfediyor ya kizim da oyleydi ya bi cocuk bi 10 dk uyumazmi ya pskolojim bozulmuştu smdi tam 4 yaşına getirdim rahattim kaseti tekrar basa sardim bakalim🤣🤣🤦‍♀️ insallah oğlum uyur bari kizimdan cok cektim rabbim oğlumu uslu bi bebek yapar insallah🤲 Allah yardimcin olsun balım😣

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benm de bebeğim 12 günlük oldu bugün bizdede aynı sorun var cnm gece uyusa gündüz uyumuyor gündüz uyusa gece uyumuyor içmeden sarhoş gibi geziyorum

Ben daha dogurmadım ama gece uyurken nefessiz kalıp uyanıyorum sabaha kadar gram uyku yok birde sanırım tansiyonum oynuyor basım bı tuhaf oluyor. Bari dogurmadan uykumu güzelce alabilseydim diyorum 🤲🏻🥺

Tüm sayfalar yüklendi.