Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah hamile olup da ağırdan uyuyamayanlarin ve doğum yapıp bebeklerin uyutmadigi annelerin yardımcısı olsun canlarim bende 34+2gunlugum ve haftalardır derin uyku uyuyamiyorum sürekli gece uyanıp duruyorum rabbim kolaylık versin cumlemize
Oyyyy kuzzzuummm kiyamam sana ben uykusuzluk insani mahfediyor ya kizim da oyleydi ya bi cocuk bi 10 dk uyumazmi ya pskolojim bozulmuştu smdi tam 4 yaşına getirdim rahattim kaseti tekrar basa sardim bakalim insallah oğlum uyur bari kizimdan cok cektim rabbim oğlumu uslu bi bebek yapar insallah Allah yardimcin olsun balım
Ben daha dogurmadım ama gece uyurken nefessiz kalıp uyanıyorum sabaha kadar gram uyku yok birde sanırım tansiyonum oynuyor basım bı tuhaf oluyor. Bari dogurmadan uykumu güzelce alabilseydim diyorum
Allah hamile olup da ağırdan uyuyamayanlarin ve doğum yapıp bebeklerin uyutmadigi annelerin yardımcısı olsun canlarim bende 34+2gunlugum ve haftalardır derin uyku uyuyamiyorum sürekli gece uyanıp duruyorum rabbim kolaylık versin cumlemize