Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabah uyandım elime kina yakılmış sizce bu neye işaret 34 haftalık hamileyim
Bu kadar cahil olmayın ya ilim öğrenin biraz dindarlıkla cahillik çok farklı şeyler aynı soruyu bu sabah kanal7de Necmettin Nursaçan hocaya sordu birisi o bile gülerek mantar hastalığı dedi adını bile verdi resimleri gösterdi ellerde ayaklarda kına gibi aynı doktora görünün dedi
Al iste cevaba bak kiziyosunuz ama haksızmıyım melekler yakmış falan bunlar hurafe arkadaşlar lütfen yapmayın ya hocalar bile çok karşı böyle söylemlere tıpla ilgili diyorlar hastalığın adı bile belli mantar araştırın lütfen dinimizi böyle yalan yanlış bilgilere katmayın
Al iste cevaba bak kiziyosunuz ama haksızmıyım melekler yakmış falan bunlar hurafe arkadaşlar lütfen yapmayın ya hocalar bile çok karşı böyle söylemlere tıpla ilgili diyorlar hastalığın adı bile belli mantar araştırın lütfen dinimizi böyle yalan yanlış bilgilere katmayın
Evet canım doğru öyle birşey var benim annemden biliyorum onunda 3 gün üst üste oldu önce inanmadik o kadar çamaşır yıkadı elinde bulaşık yikadi çıkmadı bir hocaya sorduk çok güzel bir rüya kimseye anlatma dedi tabi annem dururmu herkese söyledi ama gerçekten melekler kına yakarmis gerçekten varmış yani sanslısın canım ☺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet canım doğru öyle birşey var benim annemden biliyorum onunda 3 gün üst üste oldu önce inanmadik o kadar çamaşır yıkadı elinde bulaşık yikadi çıkmadı bir hocaya sorduk çok güzel bir rüya kimseye anlatma dedi tabi annem dururmu herkese söyledi ama gerçekten melekler kına yakarmis gerçekten varmış yani sanslısın canım ☺tabi inanıp inanamamak insanın kendisine kalmış....