sağlıkla kucağına al canım meleğini inşÇok heyecanlıyım kızlar doğumuma 6 gün kaldı ve iple çekiyorum sizce oruç tutmak sakıncalı mıdır![]()
Çok heyecanlıyım kızlar doğumuma 6 gün kaldı ve iple çekiyorum sizce oruç tutmak sakıncalı mıdır![]()
Amin inş kardeşimhamilelere ve emziren anneler oroc turmayabilir canim ilerleyen zamanlarda kazasini tutabilirsin benimde iki hftam kaldı bende tutmuyorum sağ salim kucaklayalim evlatlarimizi![]()
Yaa masalalhÇok heyecanlıyım kızlar doğumuma 6 gün kaldı ve iple çekiyorum sizce oruç tutmak sakıncalı mıdır![]()
Seninde az kalmış cnm kurtulursun bu strestenhamilelere ve emziren anneler oroc turmayabilir canim ilerleyen zamanlarda kazasini tutabilirsin benimde iki hftam kaldı bende tutmuyorum sağ salim kucaklayalim evlatlarimizi![]()
Bence artık son zamanlarda tutulmamalı bilmiyorum fikrim yok bu konuda ama son zamanlar gelmiş tutma benceÇok heyecanlıyım kızlar doğumuma 6 gün kaldı ve iple çekiyorum sizce oruç tutmak sakıncalı mıdır![]()
Bence artık son zamanlarda tutulmamalı bilmiyorum fikrim yok bu konuda ama son zamanlar gelmiş tutma bencebu arada maşallah
sağlıkla dünyaya getirirsin minik yavrunu inşallah
![]()
İsmi belli oldu mu merveciğimhamilelere ve emziren anneler oroc turmayabilir canim ilerleyen zamanlarda kazasini tutabilirsin benimde iki hftam kaldı bende tutmuyorum sağ salim kucaklayalim evlatlarimizi![]()
Maşallah canım bitirmişsin darısı bizlere olsun inşallahÇok heyecanlıyım kızlar doğumuma 6 gün kaldı ve iple çekiyorum sizce oruç tutmak sakıncalı mıdır![]()
Yok hala eşimle tartisiyoz oglanida kendine uydurmus ikisi Fulin koyalim diyo bende umay istiyorum beni ikna etmeye çalışıyor lar babali ogulluİsmi belli oldu mu merveciğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Maşallah canım bitirmişsin darısı bizlere olsun inşallah![]()