Sabırsızlanıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beytullah tarafından oluşturulan Sabırsızlanıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,309 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sabırsızlanıyorum
Konbuyu başlatan Beytullah
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Çok heyecanlıyım kızlar doğumuma 6 gün kaldı ve iple çekiyorum sizce oruç tutmak sakıncalı mıdır 🤗
hamilelere ve emziren anneler oroc turmayabilir canim ilerleyen zamanlarda kazasini tutabilirsin benimde iki hftam kaldı bende tutmuyorum sağ salim kucaklayalim evlatlarimizi 🥰🙏

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Çok heyecanlıyım kızlar doğumuma 6 gün kaldı ve iple çekiyorum sizce oruç tutmak sakıncalı mıdır 🤗
Yaa masalalh 🧿 az kalmış annesi bebeğini kucağına sağlıkla al.. kendini iyi hissediyorsan tut zaten bı kaç günün kalmis bebeğin susuz kalmasin bol vitamin su alırsan ve kendini iyice hissediyorsan tut ama yok iyi hissetmiyirsan o vebali alma derim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

hamilelere ve emziren anneler oroc turmayabilir canim ilerleyen zamanlarda kazasini tutabilirsin benimde iki hftam kaldı bende tutmuyorum sağ salim kucaklayalim evlatlarimizi 🥰🙏
Seninde az kalmış cnm kurtulursun bu stresten 😍

İsmi belli oldu mu merveciğim🥰🌹

Maşallah canım bitirmişsin darısı bizlere olsun inşallah ❤️

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İsmi belli oldu mu merveciğim🥰🌹

Maşallah canım bitirmişsin darısı bizlere olsun inşallah ❤️
Yok hala eşimle tartisiyoz oglanida kendine uydurmus ikisi Fulin koyalim diyo bende umay istiyorum beni ikna etmeye çalışıyor lar babali ogullu 😁

Tüm sayfalar yüklendi.