Daha neler duyacamEvet kuzum onlarlla yaşıyormuş
Daha neler duyacamEvet kuzum onlarlla yaşıyormuş
Benim bildiğim evlilik aile anne baba çocuk olur ayni evde yaşarlar yanlismi biliyorumDaha neler duyacam
Evliliğe dışardan 3. Şahıslar girdiği zaman o evlilik mahvoluyor zatenBenim bildiğim evlilik aile anne baba çocuk olur ayni evde yaşarlar yanlismi biliyorum
Yok yok doğru biliyorsun. Da millet yanlış biliyorBenim bildiğim evlilik aile anne baba çocuk olur ayni evde yaşarlar yanlismi biliyorum
Kuzum herkez senin gibi güzel iyi dusnceli degilki herşey esde biter o yüz verirse böyle yaparlarBenim bildiğim evlilik aile anne baba çocuk olur ayni evde yaşarlar yanlismi biliyorum
İki tane gelinimiz var başımızın tacı yaptık bacı yerine koyduk tabi onlarda bize saygılı sevgili herkes evinde mutlu olsun çomak sokmak ne ya iyi insan olmak bu kadar zormuKuzum herkez senin gibi güzel iyi dusnceli degilki herşey esde biter o yüz verirse böyle yaparlar
Ne güzel canım vallaha herkes aynı değil Rabbim hidayet versinİki tane gelinimiz var başımızın tacı yaptık bacı yerine koyduk tabi onlarda bize saygılı sevgili herkes evinde mutlu olsun çomak sokmak ne ya iyi insan olmak bu kadar zormu
Eşim biliyor benim huyunu o yüzden ailesine yakın yaşamazEvliliğe dışardan 3. Şahıslar girdiği zaman o evlilik mahvoluyor zaten
Benim kaynana gorumcede fenada ben sert kayayim canim eyvallahim yokNe güzel canım vallaha herkes aynı değil Rabbim hidayet versin