Eşimin dilinden gidiyorum üzülmesin diye oda anlıyor Allah'tan ki, biraz daha sabır diyor ama ben artık kimseyi tahammül edemeyecek kadar bıktım. anladım kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hahaha kuzu sözde benim hangisi geliyorsa 1 hafta tek diyordu bak böylelikle toplam 3 senedir herkes yanımda![]()
Amin kuzum Allah razı olsunAnladım canım, inşallah herşey yoluna girer Rabbim huzurunuzun bozulmasına müsaade etmesin![]()
İşte kuzum arada eş olunca çok zor oluyorBen bunu anlamıyorum görümcenin ne işi var senin evinde kendi evi yok mu anası babası bacısı yok mu? Zaten gelme sebebi iyi olsa düşünceli olur bir kaç haftaya döner gider bir senedir sizinle olması nasıl bir saçmalık Allah'ım yardımcın olsun cidden ben kendi saçımı başımı değil direkt onun saçını başını yolarim atarım kapının önüne kim ne derse desin![]()
İnşallahİnşallah gider canım
Hep konuşuyorum ama dinlenmiyorum açık açık söylüyorum hep haftaya kaynanam gelecek şükür götureceklerBu duruma eşinin el koyması lazım. Yada senin ciddi anlamda açık bir şekilde konuşman lazım hem kocanla ben ailesiyle görümceni göndermek için
Bende anlamıyorum valla canım her b*k karışıyorlar tövbe estağfurullah yedirdigine içirdigine bile laf söylüyor bu insanlar yaİnsanların çocuklarımızı büyütme şekline karışmalarına anlam veremiyorum
Katılıyorum canım benimBende anlamıyorum valla canım her b*k karışıyorlar tövbe estağfurullah yedirdigine içirdigine bile laf söylüyor bu insanlar ya
Ayn öyle valla kuzum karışıyorlarBende anlamıyorum valla canım her b*k karışıyorlar tövbe estağfurullah yedirdigine içirdigine bile laf söylüyor bu insanlar ya
KuuM yeni Dm açıp yaz@Kayra'nın Annesi 👶🏻 dm nrden açılmıyor
Nasılsın kuzumm nerelerdesin senBende anlamıyorum valla canım her b*k karışıyorlar tövbe estağfurullah yedirdigine içirdigine bile laf söylüyor bu insanlar ya