Tamam askimKuuM yeni Dm açıp yaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nasılsın kuzumm nerelerdesin sen
Tamam askimKuuM yeni Dm açıp yaz
İyiyim kuzum Allah'a şükür sen nasılsın vallahi alihanla ugrasiyorum ya kabızlıktan bı kurtulamadik çok sık giremiyorumKuuM yeni Dm açıp yaz
Hâlâ devam ediyor mu kuzum Alihan kaç aylık oldu canım geçmiş olsun. Şükür iyiyim balım Kayra bey ile vakit geçiriyoruzİyiyim kuzum Allah'a şükür sen nasılsın vallahi alihanla ugrasiyorum ya kabızlıktan bı kurtulamadik çok sık giremiyorum
Saol kuzum 10.5 aylik 5 gün sonra 11 olacak canım ek gıdaya daha alışamadı ondan galiba canım devam ediyor kabızlıkHâlâ devam ediyor mu kuzum Alihan kaç aylık oldu canım geçmiş olsun. Şükür iyiyim balım Kayra bey ile vakit geçiriyoruzbugün tam 5 aylık oldu
![]()
Olabilir kuzum maşallah suphanallah ne güzel büyümüş öyleSaol kuzum 10.5 aylik 5 gün sonra 11 olacak canım ek gıdaya daha alışamadı ondan galiba canım devam ediyor kabızlık
Aynen canım zaman nasıl geçiyor anlamıyorumOlabilir kuzum maşallah suphanallah ne güzel büyümüş öyle![]()
Deni kuzum ya çok hızlı büyüyorlarAynen canım zaman nasıl geçiyor anlamıyorumbebeklik resimlerine bakınca daha dün gibi
Amin kuzum öpeyim sende kayrayi öp benim yerimeDeni kuzum ya çok hızlı büyüyorlar. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin tüm evlatlarımıza
. Alihan'ı öp yerime annesi
Öperim balımAmin kuzum öpeyim sende kayrayi öp benim yerime![]()