Yok cnm diplerle bir işim yok ki ombre yapacağım için sorun yoktur ozamn yarın zaten doktora gidicem.bakalim sorayım ne dick Dr byBoyadaki kimyasal maddeler saç derisine geçmediği sürece zarari yoktur canım fazla diplere inmeden yapabilirsin ama yinede risk alma ne olur ne olmaz doğumdan sonra yap hem o zaman vücudun fit olur güzel bi değişiklik yaparsın
Tamam saol cnmBoyadaki kimyasal maddeler saç derisine geçmediği sürece zarari yoktur canım fazla diplere inmeden yapabilirsin ama yinede risk alma ne olur ne olmaz doğumdan sonra yap hem o zaman vücudun fit olur güzel bi değişiklik yaparsın
Bitkisel olanlardan boyayabilirsin ben de boyamışım bir sorun olmaz
Bakalım valla bilmiyorum ki cnmCanim trend yolda bak inoasac boyası var marka adı hamilelikte kullanabilirsin hiçbir zararı yok canım kimyasal içermez ama sana kalmış ordan bakarsın içine sinerse surersin
Saol teşekkür ederim yinededoktora gidim sorucam.cnmHormonal olarak evet canım nasıl ilaç içtiğinde doktorlar bebeğe geçen ilacı vermiyorsa gebelikte geçer sorun olur bebekte diye gebelikte de saç boyamak aynı mantık
Katılıyorum