Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gittiğim doktorun bi iki tahtasi eksik hic sormak istemiyorum canimm sürekli beni strese sokuyor yok bebeğin başi boyle boyu şöyle hep strese soktu boya için soru sormam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya canim sen tecrübelisin sanki benim bebek sanki sadece bir ayağı tekme atiyor ittiriyor bugun video izledim bebegin iki ayağida belli oluyordu ama bende hep bir ayak gibi yoksa benmi evham yapiyorum
Ya canim sen tecrübelisin sanki benim bebek sanki sadece bir ayağı tekme atiyor ittiriyor bugun video izledim bebegin iki ayağida belli oluyordu ama bende hep bir ayak gibi yoksa benmi evham yapiyorum
Gittiğim doktorun bi iki tahtasi eksik hic sormak istemiyorum canimm sürekli beni strese sokuyor yok bebeğin başi boyle boyu şöyle hep strese soktu boya için soru sormam
Valla kuzum ben gebeliğimde 10 haftalıkken boyadım bide 37.haftamda boyadım planlı sezeryandı çünkü benimki , bi sıkıntım olmadı şükür ama çift maske tak yada başkası boyasın ben 10 haftalıkken boyadığımda boya kokusu çok ağır gelmişti ortamı iyice havalandırman lazım