Kızlar doğum sonrası saç dökülmesi için önerileriniz varsa yazabilir misiniz
B Beren'im💕 Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 11 29 Nisan 2022 #1 Kızlar doğum sonrası saç dökülmesi için önerileriniz varsa yazabilir misiniz
A Atlasin annesi Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 504 29 Nisan 2022 #2 Beren'im💕' Alıntı: Kızlar doğum sonrası saç dökülmesi için önerileriniz varsa yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Bende cvplari mrk ettim şu kösede sizi dikizliyim
Beren'im💕' Alıntı: Kızlar doğum sonrası saç dökülmesi için önerileriniz varsa yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Bende cvplari mrk ettim şu kösede sizi dikizliyim
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 29 Nisan 2022 #3 Ben dax supergro diye saç bakım yağı var gebelikten önce onu kullanıyordum doğurduktan sonrada onu kullanacağım tavsiye ederim sizlerede
Ben dax supergro diye saç bakım yağı var gebelikten önce onu kullanıyordum doğurduktan sonrada onu kullanacağım tavsiye ederim sizlerede
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 29 Nisan 2022 #4 Beren'im💕' Alıntı: Kızlar doğum sonrası saç dökülmesi için önerileriniz varsa yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Annenin vitamini bebeğe gittiği için dökülme çok yaşanıyor bence ben daha yaşamadım ama yaşarsam doktorla görüşüp vitamin takviyesi almayı düşünürüm
Beren'im💕' Alıntı: Kızlar doğum sonrası saç dökülmesi için önerileriniz varsa yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Annenin vitamini bebeğe gittiği için dökülme çok yaşanıyor bence ben daha yaşamadım ama yaşarsam doktorla görüşüp vitamin takviyesi almayı düşünürüm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 29 Nisan 2022 #5 Beren'im💕' Alıntı: Kızlar doğum sonrası saç dökülmesi için önerileriniz varsa yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Bioxin Forte var kuzum eşim kullanıyor genelde ve çok memnun
Beren'im💕' Alıntı: Kızlar doğum sonrası saç dökülmesi için önerileriniz varsa yazabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Bioxin Forte var kuzum eşim kullanıyor genelde ve çok memnun
B Beren'im💕 Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 11 29 Nisan 2022 #6 Mervercan' Alıntı: Ben dax supergro diye saç bakım yağı var gebelikten önce onu kullanıyordum doğurduktan sonrada onu kullanacağım tavsiye ederim sizlerede Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bioxin Forte var kuzum eşim kullanıyor genelde ve çok memnun Genişletmek için tıkla ... Onada bi bakayım sağolasın canim benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Taze anne' Alıntı: Annenin vitamini bebeğe gittiği için dökülme çok yaşanıyor bence ben daha yaşamadım ama yaşarsam doktorla görüşüp vitamin takviyesi almayı düşünürüm Genişletmek için tıkla ... Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım baklm gecmzse tekrar doktora gtmek lazm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Taze anne' Alıntı: Annenin vitamini bebeğe gittiği için dökülme çok yaşanıyor bence ben daha yaşamadım ama yaşarsam doktorla görüşüp vitamin takviyesi almayı düşünürüm Genişletmek için tıkla ... Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım baklm gecmzse tekrar doktora gtmek lazm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Taze anne' Alıntı: Annenin vitamini bebeğe gittiği için dökülme çok yaşanıyor bence ben daha yaşamadım ama yaşarsam doktorla görüşüp vitamin takviyesi almayı düşünürüm Genişletmek için tıkla ... Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım bakalm gecmezse tekrar doktora gitmek lazm
Mervercan' Alıntı: Ben dax supergro diye saç bakım yağı var gebelikten önce onu kullanıyordum doğurduktan sonrada onu kullanacağım tavsiye ederim sizlerede Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bioxin Forte var kuzum eşim kullanıyor genelde ve çok memnun Genişletmek için tıkla ... Onada bi bakayım sağolasın canim benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Taze anne' Alıntı: Annenin vitamini bebeğe gittiği için dökülme çok yaşanıyor bence ben daha yaşamadım ama yaşarsam doktorla görüşüp vitamin takviyesi almayı düşünürüm Genişletmek için tıkla ... Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım baklm gecmzse tekrar doktora gtmek lazm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Taze anne' Alıntı: Annenin vitamini bebeğe gittiği için dökülme çok yaşanıyor bence ben daha yaşamadım ama yaşarsam doktorla görüşüp vitamin takviyesi almayı düşünürüm Genişletmek için tıkla ... Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım baklm gecmzse tekrar doktora gtmek lazm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Taze anne' Alıntı: Annenin vitamini bebeğe gittiği için dökülme çok yaşanıyor bence ben daha yaşamadım ama yaşarsam doktorla görüşüp vitamin takviyesi almayı düşünürüm Genişletmek için tıkla ... Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım bakalm gecmezse tekrar doktora gitmek lazm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 29 Nisan 2022 #7 Beren'im💕' Alıntı: Teşekkürler canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Onada bi bakayım sağolasın canim benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım baklm gecmzse tekrar doktora gtmek lazm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım baklm gecmzse tekrar doktora gtmek lazm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım bakalm gecmezse tekrar doktora gitmek lazm Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum inşallah yarari olur
Beren'im💕' Alıntı: Teşekkürler canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Onada bi bakayım sağolasın canim benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım baklm gecmzse tekrar doktora gtmek lazm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım baklm gecmzse tekrar doktora gtmek lazm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Nisan 2022 Bende vitamin takviyesi alıyorum ama pek bir sonuç alamadım bakalm gecmezse tekrar doktora gitmek lazm Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum inşallah yarari olur