Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok kız öyle çok kötü bir şey olmadı kafamı görsen 3 kişilik saç var sadece lüleleri bozuldu ama sevmiyorum kıvırcık saçı zaten aslan yelesi gibi dolaşmak istemiyorum.Asıl şu hamilelik beni bitirdi bi de doğumdan sonra vitamin içemedim benim kızı ishal yaptı sütten geçti.Eskiden hindistan cevizi yağıyla tatlı badem yağını bekletiyordum hiç bir şey olmuyordu ama şimdi sürdüm mü kaşınıyorum o da doğumdan sonra değişti hassaslaştı mı anlamadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eskiden elidorun turuncusunu komple kullanıyordum maske krem şampuan 7/24 krem yoldan çeviriyorlardı parfümün ne diye ama şu yeni formülü iyi gelmedi kokusu da değişti ama yine de son bi kere daha alsam mı kararsız kaldım
İyi en azından saçlarına bişey olmamış kız merak ettim senide ha bak saçlarından lülelerinden bahsedince vallahi merak ettim bı kere bu uygulamada birini merak ettim diye dünyanın fırçasını yedim umarım sende aynı tepkiyi vermezsin
Kendimi beğenmiyorum onun için pek foto çekilmem Anneler günü indirimini bekleyip alacağım bakalım bir şeyler ogx brazillian keratin düzleştirici maskesi varmış bi de loreal absolut repaire bakacağım hangisi güzel inerse