Sağ göğüs ye sızı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Haziran Anneleri kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Sağ göğüs ye sızı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 146 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Haziran Anneleri
Konu Başlığı Sağ göğüs ye sızı
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar mrb bebek emziriyorum ama sağ göğüsüm sızlıyor duramıyorum neden oluyordur sizce yaşayan var mı

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar mrb bebek emziriyorum ama sağ göğüsüm sızlıyor duramıyorum neden oluyordur sizce yaşayan var mı
Aynısı bende de olmuşdu 1 ay sürdü sonra kendliyinden geçdi korkma süt veriyorsun ondadır

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Hmm onu deneyim bir olmazsa
Dene canım bebek emerken süt kanallarını incitip tıkatıyor bazen.Bana doktor garmastan pomat da vermişti ama benim kız çok emiyordu sür yıka sür yıka karbonat daha kolayıma gitti.Makyaj pamuğuna karbonatlı su sürüp bir süre üstünde tutuyordum makinayla bazen sağarken aşırı süt geliyordu, tıkanıklığı açıyordu yani

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Dene canım bebek emerken süt kanallarını incitip tıkatıyor bazen.Bana doktor garmastan pomat da vermişti ama benim kız çok emiyordu sür yıka sür yıka karbonat daha kolayıma gitti.Makyaj pamuğuna karbonatlı su sürüp bir süre üstünde tutuyordum makinayla bazen sağarken aşırı süt geliyordu, tıkanıklığı açıyordu yani
Hm anladım cnm bende d var o kremden bende sağım yapıyorum ama emerken sağım da ağrı yok

Tüm sayfalar yüklendi.