Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok canım nerde bela gibiler aşı olmasa hiç gitmem bile kırk karış surat kimsenin umru değil
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Keşke öyle olsa canım doktor hanımın sekreteri yokmuş ebe ile hemşireler de arayıp hatırlatamazlarmış bir kağıda yazdı tarihi izlemin var 20. Haftada da gel aşın var dedi o kadar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Keşke öyle olsa canım doktor hanımın sekreteri yokmuş ebe ile hemşireler de arayıp hatırlatamazlarmış bir kağıda yazdı tarihi izlemin var 20. Haftada da gel aşın var dedi o kadar
Evet gitmen gerek canım orda da muayne ediyorlar sagolsunlar ilk gebeliğimde de beni hep arayıp bilgilendirdiler bu ikinci hamileliğimde de. Tetenoz falan yapıyorlar aşıdan 1 gun önce de arayıp hatırlatıyorlar
Ben gitmemiştim bugün gittim bana ulamamislar tutanak tutmuşlar adresimle telefonum değişmişti son zamanlarda gitmemiz gerekiyormus özellikle bence git benim gibi sağlık bakanlığından tutanak tutturtma kendine