E sahura kadar uyumaz isen öyle olur tabi 🤣🤣 Kız sahuru bile beklemedim öyle yedim uyudum
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 2 Nisan 2024 #21 Gamze Hümeyra' Alıntı: E sahura kadar uyumaz isen öyle olur tabi Genişletmek için tıkla ... Kız sahuru bile beklemedim öyle yedim uyudum
Gamze Hümeyra' Alıntı: E sahura kadar uyumaz isen öyle olur tabi Genişletmek için tıkla ... Kız sahuru bile beklemedim öyle yedim uyudum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,532 Konum Kırklareli 2 Nisan 2024 #22 Baharrr' Alıntı: İyi yapıyorsun canım benim ❤ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Nisan 2024 Ben sahurdan sonra resmen bayılmışım o şekil bir uyku yok Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Nisan 2024 Sen oruç tutuyormusun canm Genişletmek için tıkla ... Yok birtanem ama gece sahura kalkıp karnımı doyuruyorum
Baharrr' Alıntı: İyi yapıyorsun canım benim ❤ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Nisan 2024 Ben sahurdan sonra resmen bayılmışım o şekil bir uyku yok Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Nisan 2024 Sen oruç tutuyormusun canm Genişletmek için tıkla ... Yok birtanem ama gece sahura kalkıp karnımı doyuruyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 2 Nisan 2024 #23 Baharrr' Alıntı: Kız sahuru bile beklemedim öyle yedim uyudum Genişletmek için tıkla ... Yaa kiyamam o derece yani
Baharrr' Alıntı: Kız sahuru bile beklemedim öyle yedim uyudum Genişletmek için tıkla ... Yaa kiyamam o derece yani
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 2 Nisan 2024 #24 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Yok birtanem ama gece sahura kalkıp karnımı doyuruyorum Genişletmek için tıkla ... hamileyken bende öyle yapıyordum iyi yapıyorsun canm benim afiyet şifa olsun sanada prensesede Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Nisan 2024 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaa kiyamam o derece yani Genişletmek için tıkla ... Aynen òyle iftardan sonra da baygınlık geçiriyorum ama saģolsun benim yapışkan kızım bırakmaz üstüme çıkıp tepinir uyumamam ićin
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Yok birtanem ama gece sahura kalkıp karnımı doyuruyorum Genişletmek için tıkla ... hamileyken bende öyle yapıyordum iyi yapıyorsun canm benim afiyet şifa olsun sanada prensesede Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Nisan 2024 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaa kiyamam o derece yani Genişletmek için tıkla ... Aynen òyle iftardan sonra da baygınlık geçiriyorum ama saģolsun benim yapışkan kızım bırakmaz üstüme çıkıp tepinir uyumamam ićin
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,532 Konum Kırklareli 2 Nisan 2024 #25 Baharrr' Alıntı: hamileyken bende öyle yapıyordum iyi yapıyorsun canm benim afiyet şifa olsun sanada prensesede Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Nisan 2024 Aynen òyle iftardan sonra da baygınlık geçiriyorum ama saģolsun benim yapışkan kızım bırakmaz üstüme çıkıp tepinir uyumamam ićin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun baharım
Baharrr' Alıntı: hamileyken bende öyle yapıyordum iyi yapıyorsun canm benim afiyet şifa olsun sanada prensesede Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Nisan 2024 Aynen òyle iftardan sonra da baygınlık geçiriyorum ama saģolsun benim yapışkan kızım bırakmaz üstüme çıkıp tepinir uyumamam ićin Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun baharım
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 2 Nisan 2024 #26 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Allah razı olsun baharım Genişletmek için tıkla ... Amin bitanem cümlemizden inşallah ❤❤
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Allah razı olsun baharım Genişletmek için tıkla ... Amin bitanem cümlemizden inşallah ❤❤
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,532 Konum Kırklareli 2 Nisan 2024 #27 Baharrr' Alıntı: Amin bitanem cümlemizden inşallah ❤❤ Genişletmek için tıkla ... Amin Baharım amin