Bunun Türkçe bilip bilmemekle alakası yok uygulamada Yunanlı bile var . Senin samimi gelmediğin tek nokta kadınlara özgü olan bir uygulamayı açıp eşine sunmanBen sizi arkadaşım bildim herşeyimi size anlatdım inandım. Akıl fikir aldım ama aşağıladımda, hep Allah için bağışladım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim yazdıklarım size samimi gelmeye bilir çünkü ben çok ta türçe bilmiyorum. Bunu burda defalarca söyledim çok mesajlarımı translate den çevirip yazdım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şahsen bende oluyor . Acaba eşi girip okuyor mu. Yada okudu mu diye ? Millet o kadar şey yazıyor biz sırf uygulamaya erkek de giriyor diye kadonlara mahrem foto dahi atmayın diyoruz ama demek ki bazıları mahremiyeti sadece yabancı erkek olarak algılıyor burada herkesin eşi herkese namahrem inşallah anlaşılmıştırSen iyimisin arkadaşım kimse seni burada asagilamiyor kendi kendine senaryo yazma burada algı yaratma turkceyle alakasi yok gayet iyi türkce konusuyon eşinde buraya giremez asla sende bunu anla burada herkes herşeyi konuşuyor mahrem diye birşey var bu saaten sonra herkezde şüphe olacak inşallah anlarsin