Herşeyin hayırlısı olsun inşallah canım, gerçekten herşey çok zor olmuş geçim derdi insanlar hayat koşullar hep farklı ve zor , artık kimse kimseyi memnun edemiyor herkesin anlayışı farklı , ailem bize herkese göre çok iyi bir aile ama yengeme göre değil anlaşamadılar birturlu, bende ayrı eve çıktım güya ama ya biz onlardaydik yada onlar bende şuan evlerine taşındılar tekrar biz geldik evimizde yan yana, ne yaparsan yap aile olduktan sonra asla uzak kalamiyorsun , eşim nişanlıyken öyle değildi düğünden sonra ayrı eve çıktığımızda ailesine düşkün bir bireye döndü resmen , uzak kalamiyo ya biz gidiyoruz yada eve gelince ailesini getiriyor kaçış yok , eşimi üzmekte istemem çünkü bende sürekli annemi ailemi görmek istiyorum ve gidiyorum bu onun da hakkı, o yüzden kimse kimseyi ailesini görmemekle mükellef kilamaz, biz kadınlar evlendikten sonra her ne kadar ailemiz için üzülüp özlesekte onlarda öyle, zamanla onlarda uzak kalırlar bizler de , anne babalarımız da gençken ailelerinden vazgeçmiyor lardi ama şimdi sorsan gitmek bile istemezler gitseler bile dönerler kalmazlar, değişiyor zamanla herşey , erkekler baba ve eş olduklarının farkına vardıkları zman onlarda bağlanırlar evlerine,
Estağfurullah canım ne kusuru dert bitmezki rabbim yardımcınız olsun inşallah, herşey kolay kılsın inşallah