Evet cnm ya sizede geçmiş olsun cmm3 kere oldu ya![]()
Evet cnm ya sizede geçmiş olsun cmm3 kere oldu ya![]()
Aynen öyle cnm yaSen mi ben mi.ya ? Allah'a emanetiz yapacak bir şey yok ya![]()
Aynen öyle cnm yaSen mi ben mi.ya ? Allah'a emanetiz yapacak bir şey yok ya![]()
İdare eder ya siz cnmAynen öyle cnm yasizler nasılsınız cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen öyle cnm yasizler nasılsınız cnm
Bizde iyiyiz cmm ama korkuyorumİdare eder ya siz cnm
VAlla benimde niye yalan söyleyeyimBizde iyiyiz cmm ama korkuyorumyani Allah yardımcınız olsun canım benim o psikoloji çok kötü
Benim oğlan da çok korkuyor cnm bir seste bizim bile psikoloji mız bozuldu evet cnm 13 kat para yokki katı düşük yere gideyimVAlla benimde niye yalan söyleyeyimkendimi geçtim çocuklarım vAr bu kötü şeylere hep tanık oldular ay nebileyim Amman ya
Allah doğru getirsin ya eşin evde mi ? Senin evde bayağı yüksekti
Allah yardımcınız olsun inşallah canımKızlar yine sallantı oldu ya Gaziantep te de hissettik ay yine başladı ya
Sağol cmm benimAllah yardımcınız olsun inşallah canım![]()
Ay cnm annen gölete gidin 13 kat Allah korusun cnmBenim oğlan da çok korkuyor cnm bir seste bizim bile psikoloji mız bozuldu evet cnm 13 kat para yokki katı düşük yere gideyimAllah'a emanet olun cmm rabbim büyüktür