Geçmiş olsun canım yaa ,Kızlar yine sallantı oldu ya Gaziantep te de hissettik ay yine başladı ya
Geçmiş olsun canım yaa ,Kızlar yine sallantı oldu ya Gaziantep te de hissettik ay yine başladı ya
Benim oğlan da çok korkuyor cnm bir seste bizim bile psikoloji mız bozuldu evet cnm 13 kat para yokki katı düşük yere gideyimAllah'a emanet olun cmm rabbim büyüktür
Rabbim hepimizi korusun hepimiz ona emanetizAmin amij inşallah geçim zaten zor birde deprem Allah doğru getrsin İnşallah ya ne kötü rabbim kimselere yaşatmasın ay bizde öyleyiz psikoloji sıfır gerçekten ya tam alstk bu hayata diyorum güm.bir deprem oluyor sar başa Amman![]()
Sağol cmmGeçmiş olsun canım yaa ,![]()
Aynen öyle cnm amin inşallah canım benimAmin amij inşallah geçim zaten zor birde deprem Allah doğru getrsin İnşallah ya ne kötü rabbim kimselere yaşatmasın ay bizde öyleyiz psikoloji sıfır gerçekten ya tam alstk bu hayata diyorum güm.bir deprem oluyor sar başa Amman
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim hepimizi korusun hepimiz ona emanetiz![]()
Aynen öyle cnm amin inşallah canım benimAmin amij inşallah geçim zaten zor birde deprem Allah doğru getrsin İnşallah ya ne kötü rabbim kimselere yaşatmasın ay bizde öyleyiz psikoloji sıfır gerçekten ya tam alstk bu hayata diyorum güm.bir deprem oluyor sar başa Amman
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim hepimizi korusun hepimiz ona emanetiz![]()
Sağol cmm benim
Geçmis olsun kuzum Rabbim havaya toprağa sakinlik versin inşallahKızlar yine sallantı oldu ya Gaziantep te de hissettik ay yine başladı ya
Sağol cmm amin inşallah Naci görür yeni bir fay hattı oluştuğunu söylüyor 3 yıl devam edecek mis her haldeGeçmis olsun kuzum Rabbim havaya toprağa sakinlik versin inşallah![]()
Allah korusun kuzum yaaa kötüyü düşünme olurmu Herşey Rabbimden o isterse olur evet bilim adamları bazen biliyor ama herşeye Allah'imdan Yaradanim havaya toprağa sakinlik versinSağol cmm amin inşallah Naci görür yeni bir fay hattı oluştuğunu söylüyor 3 yıl devam edecek mis her halde![]()
Ayn cnm tşk ederim cnmAllah korusun kuzum yaaa kötüyü düşünme olurmu Herşey Rabbimden o isterse olur evet bilim adamları bazen biliyor ama herşeye Allah'imdan Yaradanim havaya toprağa sakinlik versin![]()
Rabbim yardımçınız olsun Allah beterinden korysun bidaha yaşatmasınKızlar yine sallantı oldu ya Gaziantep te de hissettik ay yine başladı ya
Amin inşallah canım benimRabbim yardımçınız olsun Allah beterinden korysun bidaha yaşatmasın![]()