Sancı mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ysmkrts tarafından oluşturulan Sancı mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 419 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı mı?
Konbuyu başlatan Ysmkrts
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Ysmkrts

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar.
Bugun çatı muayenesi oldum 38+4 günlük hamileyim 2 parmak açıklık var dedi ebe. Muane den 1 saat sonra adet sancısı gibi kasıklarıma agrılar giriyor karnım şertleşiyor geriliyor. Sizce yavas yavas sancılarım mı başlıyor.

Elisa36

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar.
Bugun çatı muayenesi oldum 38+4 günlük hamileyim 2 parmak açıklık var dedi ebe. Muane den 1 saat sonra adet sancısı gibi kasıklarıma agrılar giriyor karnım şertleşiyor geriliyor. Sizce yavas yavas sancılarım mı başlıyor.
Evet canm Hayrli olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲

Elisa36

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah canım. 2.ci gebeliğim olmasına rağmen yine bir korku var içimde. Rabbim herkezin yardımcısı olsun
Amin canm bnm korkma bak bebeğini kucağına alacaksın inşallah onu gördüğün an tüm korkuların bitecek sen içini ferah tut bnm de 3 olacak Allah'ın izniyle bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda bunlar tatlı korkular☺️🌹

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar.
Evet canım başlamış sancıların sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar